KORT.

Beginnen bij de basis dankzij DiaLux.

In de beginfase is er gewerkt om een realistisch plan te maken dat helemaal voldoet aan de eisen en wensen van Opel Roosendaal. Zo heeft LuxImprove een uitvoerig advies opgesteld met lichtberekeningen, 3D-sfeer impressies en een projectering.

Opel Roosendaal is een grondige verbouwing ondergaan, waarbij delen van het verlaagde plafond zijn verwijderd om het staalwerk toonbaar te maken. Door het oplopende en afwijkende samenstelling van het plafond is er gekozen voor led-klokarmaturen die de volledige showroom optimaal verlichten.

Lichtlijnen voor een optimale werkomgeving.

De werkplaats van Opel Roosendaal heeft net als de showroom een verhoogd plafond. Er is gekozen voor Led-lijnverlichting, welke beschikt over de mogelijkheid gedimd te worden middels een analoge 1-10V dimmer of DALI-systeem en is tevens te schakelen d.m.v. van een lichtsensor.

Meer over onze diensten

MEER.

Gebruiksgemak en energiezuinige kantoorverlichting.

In de diverse kantoorruimtes is er gekozen om duurzame 60x60 led-panelen in te zetten. De kantoorruimtes, maar bijvoorbeeld ook de balie, kunnen weer jaren vooruit door gebruik te maken van deze efficiëntere led-lichtbronnen.

Overige ruimtes

De openbare ruimtes zijn voorzien van energiezuinige Optiled Vortex Led-spots. Deze spots hebben CREE led-modulen die samen met het geavanceerde thermisch ontwerp zorgen voor een lange levensduur, geen onderhoud en een egaal lichtbeeld. De buitengevel is rondom voorzien van krachtige
led-floodlights. Tot slot is ook aan de noodverlichting gedacht, LuxImprove adviseerde decentrale noodverlichting van Lisol met de Fox.

Al onze producten