WIJ.

Een plek om te ervaren.

Bij binnenkomst wordt het moderne en uitnodigende karakter van de winkel zichtbaar. In de etalage zorgt railverlichting voor een flexibele opstelling, die aansluit op het wisselende karakter van de presentatie en opstelling van producten.

”Ik wil een totaalbeleving in de winkel, niet alleen een fietsbeleving.”

~ Eigenaresse, Mirjam Klaassen.

Ook met ons samenwerken

DOEN.

Keuze voor de beste all-rounder.

De keuze voor de nieuwste generatie Edge-lit led-panelen was eenvoudig gemaakt. Deze panelen kwalificeren zich met de beste specificaties op het gebied van anti-verblinding, kwaliteit van licht en efficiëntie. Daarnaast komt het paneel ook in aanmerking voor de Energie investeringsaftrek (EIA). Dit maakt de overstap naar duurzame led-verlichting, naast een verlaging van lasten, ook fiscaal aantrekkelijk.

Kantelende en roteerbare Led-banaanspots leggen de nadruk op accenten, die speels worden onderbroken door sfeerfoto's, een oude fiets aan de muur en de letters 'HELLO' bij de werkplaats.

 

WAT.

Een plek om mobiliteit te ervaren.

Het kenmerkende karakter van de nieuwe winkel is het open platform. Het ontbreken van een fysieke scheiding tussen showroom en werkplaats creëert een ervaring vergelijkbaar met een ‘kijkje in de keuken’. Met een doorlopend lichtontwerp zorgt dit voor een esthetisch, maar functionele werkplek die aansluit op de rest van de winkel.

"Toen we gingen verbouwen wilde ik de winkel met al zijn facetten in een open en lichte ruimte."

 

Een lichtontwerp realiseren

WAAR.

Ruimte voor stijl en functionaliteit.

Geheel in stijl van het moderne karakter, is er gekozen voor ronde design hanglampen die deel uit maken van de balie en koffiecorner. 

Steinel led-plafonnières zorgen voor de verlichting van de openbare ruimtes. Sensoren voorkomen onnodig branden en geven tegelijkertijd een hygiënisch voordeel voor de gebruiker; door het ontbreken van fysieke schakelaars.

Een totaalaanpak bevat ook veiligheid.

Uiteraard mag de noodverlichting niet vergeten worden. Hiervoor is gekozen om noodverlichting te gebruiken van het Zweedse merk Lisol. De Lisol Fox noodverlichting staat bekend om zijn lage verbruik, betrouwbaarheid en lange levensduur. 

Meer over onze producten