WAAR.

Gelegen in de tuin van Walcheren.

Camping in de Bongerd is één van de nieuwste parken van Siblu in Nederland. Een echte familiecamping, omringd door prachtige natuur. Zon, zee en strand biedt haar bezoekers het echte vakantiegevoel.

Dit jaar heeft Camping in de Bongerd haar restaurant, keuken en aangrenzende receptie totaal vernieuwd. Projectinrichting Lavoir heeft het totale interieur geleverd en LuxImprove heeft deze beleving versterkt met licht, geluid en aansturing. Door de keuken en kantoren te voorzien van functionele verlichting, wordt ook aan het personeel gedacht.

General Manager Martijn Markus zegt:

"LuxImprove is een professionele organisatie met veel deskundigheid. Licht en geluid is echt een toevoeging gebleken op het gehele concept. Verder zijn we erg tevreden over de samenwerking."

DOEN.

Samenwerking Projectinrichter.

In samenwerking met Projectinrichting Lavoir heeft LuxImprove een totaalconcept gerealiseerd, bestaande uit functionele-, design- en kleurwisselende verlichting. Dit geheel is aangevuld met geluid en domotica om de beleving compleet te maken.

Op basis van de tekeningen is onze projectmanager aan de slag gegaan om samen met de installateur, architect en opdrachtgever een mooi project te realiseren, welke de wensen van de klant compleet invult.

De wens van de opdrachtgever.

Aanvankelijk werd gekozen voor een niet-dimbare oplossing. Na ons advies heeft Camping in de Bongerd besloten om alsnog te kiezen voor dimbare warmwit en RGBW armaturen.

Door onze programmeur is het Casambi systeem in werking gesteld naar de wensen van de opdrachtgever. Deze draadloze bluetooth stuurmethode zorgt voor geavanceerde lichtscenes, die in een handomdraai te programmeren en te bedienen zijn via een fysieke knop, smartphone en/of tablet.

Alles over onze diensten

WIJ.

Denken in totaaloplossingen.

Onze lichtontwerpers hebben de wens van de architect ingevuld met een passend lichtplan. De styling en het interieur worden hierdoor versterkt en ingevuld.

Voor een totaalaanpak bent u aan het juiste adres.

Ook benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Bent u een architect, installateur of een eindgebruiker en wilt u zowel licht, als geluid, beeld en geur combineren tot een passende totaalbeleving? Neem dan eens contact op met één van onze experts.

Ook met ons samenwerken?

WAT.

Functioneel doch sfeervol.

De trackspots zijn uitgevoerd met de unieke Optiled AR111 Dim-to-Warm lichtbronnen. Hierdoor wordt er bij de bar een prettige sfeer gecreëerd. Wanneer de spots gedimd worden geeft dit de huiselijke beleving van kaarslicht. Tevens zijn de design armaturen voorzien van filament led-lichtbronnen, welke met lichtscenes gedimd kunnen worden.

Om de industriële look te handhaven hebben we gekozen voor zwarte faserails. Deze zijn voorzien van diverse CLS Jade RGB-W spots, gecombineerd met Optiled dim-to-warm AR111 spots, welke kleur en wit licht genereren. Hierdoor kunnen we middels de aansturing zorgen voor de passende sfeer.
In de keuken zijn 120x60 cm led-panelen geïnstalleerd die zorgen voor een egale lichtspreiding.

Als u bij de receptie binnen komt wordt u verrast door ringvormige hanglampen, die u bij alle Siblu parken tegenkomt. Een echte eyecatcher bij binnenkomst.

Combi van licht en geluid

Ook voor een volledig op maat gemaakt audioplan kunt u bij ons terecht. Uniek op deze locatie is dat de WiSpeak speakers zich in de faserails bevinden, waardoor deze nauwelijks op vallen. Het geheel wordt van achter de bar bediend. Tevens is het mogelijk de speakers eenvoudig te verplaatsen.

We wensen Martijn en zijn team veel succes en hun gasten een fijne vakantie.