KORT.

Het creëren van een prettige werkomgeving.

Dankzij de plaatsing van 60x60 led-panelen zijn kapotte tl-buizen iets van het verleden. De eenvoudige installatie in het bestaande systeemplafond zorgt voor een eenvoudige overstap naar led-verlichting.

Het diffuse licht zorgt voor een egale spreiding van het licht zonder schittering of schaduwvorming. In totaal zijn er meer dan 115 led-panelen geplaatst. Dit samen met een groot aantal led-downlights zorgen voor een prettige werkomgeving waar langdurig intensief gewerkt kan worden.

Bekijk onze diensten

MEER.

Veilig en overzichtelijke parkeergarage.

Bij binnenkomst van de parkeergarage zijn twee led-floodlights zichtbaar die de omgeving volledig verlichten om zo verder te kunnen rijden tot de ondergrondse parkeergarage, die geschakeld zijn aan een bewegingssensor voor maximale besparing.

Omdat led-verlichting direct inschakelt is het ideaal om deze in combinatie met sensoren te schakelen. Zo voorkomt u onnnodig branden en bij aanwezigheid heeft u direct 100% licht. Om de garage veilig en overzichtelijk te houden is er gekozen voor led-batten en wandarmaturen naast de ingang.

Overige verlichting

Ook de reguliere verlichting is aangepakt zoals diverse E27 led-gloeilamp vervangers, GU10 led-spots en de toepassing van Optiled Round 150-1000 Led-downlights in alle toiletruimtes.

Al onze producten