Groter, efficiënter en toekomstgericht. 

Wat in de jaren tachtig begon als een kleine sportwinkel in Goes, is nu uitgegroeid tot een winkel dat met 1000m2 vele malen groter is dan de vorige locatie. Eigenaar Sjoerd Barends geeft dan ook aan dat ze tegen de grenzen van het oude pand aanliepen. Een nieuwe locatie was dan ook hoognodig.

“Waar in het oude pand het niet meer dan hoekjes waren, kunnen we in het nieuwe pand veel beter alles presenteren." - aldus Sjoerd Barends, eigenaar van Intersport Goes

Ook met ons samenwerken

 

 

Versterking van de (winkel)ervaring.

Met de overgang naar het nieuwe pand is het interieurconcept verfijnd. Het team van LuxImprove is, met creatieve vrijheid van invulling en toepassing, begonnen aan het vormgeven van een realistisch (3D)-lichtontwerp.

Het juiste advies versoepeld de samenwerking.

LuxImprove ontzorgt niet alleen de eindklant, maar werkt ook nauw samen met de installatiepartner om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden efficiënt en zorgvuldig worden uitgevoerd. Dankzij een nauwkeurige werkinstructie kon de samenwerkende installatiepartner het richten en afstellen van de spots geheel volgens plan uitvoeren.

Aandacht voor sfeer en functie.

Door opnieuw te kiezen voor lichtbronnen met een hogere lichtsterkte, wordt het donkere decor effectief gecompenseerd. In combinatie met led-modules van hoge kleurechtheid zorgt dit ervoor dat de kleuren van de producten op een natuurgetrouwe wijze worden gepresenteerd. Een bijkomend voordeel van de draai- en kantelbare spots is dat Intersport ze naar behoefte kan richten. Dit is bijzonder handig bij herzieningen van de winkelinrichting of wanneer een nieuwe collectie in de schijnwerpers moet worden gezet.

Onze producten

"De focus ligt nu nog meer op de presentatie van de afzonderlijke afdelingen, met een versterkte nadruk op kleuren en accenten in de winkel." - Matthijs Breure, lichtontwerper bij LuxImprove