Hoe we het winkelconcept versterken.

LuxImprove is ingeschakeld om de specifieke behoeften van zowel de ondernemer als de winkelketen om te zetten in een passende (licht)oplossing. 

"We vinden het belangrijk dat onze producten goed uitgelicht worden en dat we flexibel kunnen zijn in onze opstelling." – Mede-eigenaar Ilona de Koster

Verlichting voor de fraaie nieuwbouwwinkel is opgebouwd uit overlappende rasters van railverlichting. Dit verlichtingsconcept biedt de mogelijkheid om flexibel te zijn bij het positioneren van de verlichting en bij veranderingen in het interieur.

Werken vanuit een (licht)plan.

Op basis van de aangeleverde tekeningen is onze projectafdeling aan de slag gegaan met het intekenen van de ruimte. Hier wordt planmatig gewerkt aan het vormgeven van de klantwens. Het eindresultaat voor Boon's Dagmarkt is een uitgebreid lichtplan aangevuld met realistische 3D-sfeerbeelden.

"Met 3D-sfeerbeelden wordt ons werk zichtbaar voor de opdrachtgever."

Ondersteuning van plan tot oplevering.

Op basis van deze tekeningen is ook een 2D-tekening aangeleverd aan de (huis)installateur om de installatie zo efficiënt mogelijk uit te voeren.  In deze projectering wordt de exacte positie van alle lichtpunten en bijbehorende elektra bepaald.

Al onze diensten

 

Versterking van de (product)presentatie.

Door te kiezen voor ‘food-modulen’ met de juiste golflengte en kleurtemperatuur worden de natuurlijke kleuren van vlees, brood en vis versterkt. Hierdoor wordt de versheid benadrukt, waardoor ze aantrekkelijker worden voor de consument.

“We houden rekening met het retailconcept en de wensen van de klant. Zo creëren we een egaal lichtbeeld, en versterken we de kleuren van de dagverse producten." – Matthijs Breure; projectmanager

Aanvullend zijn alle led-spots voorzien van een hoge kleurechtheid. De gangpaden worden verlicht door het gebruik van inzetmodulen, die de rails omvormen tot heldere lichtlijnen. Dit creëert een evenwichtige verlichting op cruciale plekken, zoals in de gangpaden.

Onze producten

 

"De verbetering van licht heeft enorm bijgedragen aan hoe de klant onze winkel en de presentatie van onze producten ervaart."
– Mede-eigenaar Ilona de Koster