WAAR.

Een plek om te ervaren.

Brokken & Zo XXL is dé plek voor dieren, dierenvoeding en -benodigdheden. Ze combineren zorg, vermaak en verkoop in één winkel. Daarnaast vind je bij Brokken & Zo XXL zelfs een diervriendelijke lunchroom, waar gasten ongedwongen kunnen genieten van smaakvolle lekkernijen.

“Wij willen dat onze klanten in een spraakmakende omgeving verantwoorde keuzes kunnen maken, voor het welzijn van hun huisdieren.” - Eigenaar Ina van Vliet

Er is veel aandacht besteed aan het interieur; de winkel bestaat uit verschillende afdelingen met ieder hun eigen presentatie en beleving. Passend bij de verschillende afdelingen hebben onze lichtexperts (licht)oplossingen toegepast die de juiste sfeer te benadrukken.  

 Ook met ons samenwerken

DOEN.

Ieder aspect wordt belicht.

In de planningsfase hebben onze lichtexperts de exacte positie van alle lichtpunten en bijbehorende elektra bepaald, waarbij rekening is gehouden met het uitlichten van de producten en schappen.

Gedetailleerde 3D-tekeningen schetsen een realistisch beeld van de toepassing van licht en schaduw. Op basis van die tekeningen is het project uitgevoerd, met projectbegeleiding van LuxImprove. Dit zorgt voor een vlotte en (kosten)efficiënte uitvoer van de werkzaamheden.

Meer over ons lichtplan

WIJ.

Samen kiezen wij voor de beste (licht)oplossing.

Mede dankzij de effectieve samenwerking met Complex E-techniek B.V. heeft ons projectenteam dit indrukwekkende pand tot in de puntjes verlicht.

Voor een totaalaanpak bent u aan het juiste adres.

Ook benieuwd wat wij voor uw winkel kunnen betekenen? Bent u een winkeleigenaar, installateur of architect en wilt u zowel licht, als geluid, beeld en geur combineren tot een passende totaalbeleving? Neem dan eens contact op met één van onze experts en ervaar de kracht van licht.

Ook met ons samenwerken

WAT.

Functioneel licht dankzij led-panelen 

Om het basisniveau aan licht te waarborgen zijn led-panelen in het systeemplafond gemonteerd. Deze (licht)oplossingen staan bekend om de beste specificaties op het gebied van anti-verblinding, kwaliteit van licht en efficiëntie.

Vrijheid van plaatsing en uitlichten

De accentverlichting bestaat uit railspots, die bekend staat om zijn aanpassingsvermogen om ieder gewenste positie uit te lichten. Dit kan door de spot te verplaatsen, maar ook door de bewegingsvrijheid van het armatuur.

Door te kiezen voor draai- en kantelbare spots kan Brokken & Zo naar wens de 40° en 60°  graden spots richten; praktisch als de winkelinrichting wordt herzien. De spots zijn voorzien van Premium White modulen voor een natuurgetrouwe kleurweergave van de producten.

Al onze producten