WAAR.

De beleving versterken met de juiste verlichting.

Het moderne pand in Sneek is na de verbouwing tot in detail voorzien van unieke en sfeervolle interieurkenmerken. Samen met de nieuwe verlichting zorgt dit voor een versterking van de wellness beleving. 

"Het is niet voor niets dat de vestiging in Sneek door de beauty vakbladen als één van de mooiste schoonheidsinstituten van Nederland wordt genoemd."

Ook met ons samenwerken

DOEN.

Creativiteit combineren met functionaliteit. 

Het begint altijd met een creatief denkproces, die de basis legt voor het lichtadvies. Geen situatie is hetzelfde. Onze expertise combineert de inzet van duurzame (licht)oplossingen met een totaalaanpak die rekening houdt met functionaliteit, comfort, sfeer en veiligheid.

Daarom bieden wij voor ieder project, groot of klein, een maatwerkoplossing die aansluit op de bouwkundige eisen en wensen van de (eind)klant. 

Meer over ons lichtadvies

WIJ.

Van plan tot aanpak één aanspreekpunt. 

Dankzij onze specialisatie op het gebied van verlichting & aansturing kunnen wij volledig in overleg met de (huis)installateur het project op ons nemen, om een totaaloplossing te realiseren, die zowel esthetisch als functioneel aan alle wensen voldoet.

'Onze (licht)oplossingen kunnen ook het verschil maken in uw winkel of praktijkruimte.'

Voor de vestiging in Sneek werd rekening gehouden met het interieur en de manier waarop de verschillende ruimtes worden ingezet. Zo hebben we de verschillende praktijkruimtes voorzien van functioneel licht, terwijl de winkel en ontvangstruimte gebruikmaken van nog warmere kleurtemperaturen.

Onze projectbegeleiding

WAT.

Ieder aspect wordt belicht.

De plaatsing van onze Edge-lit led-panelen zorgt voor een egale en schittervrije spreiding van het licht. Naast zijn uitzonderlijke prestaties, komt dit type led-verlichting ook in aanmerking voor de Energie-investeringsaftrek (EIA).

De flexibiliteit van railverlichting wordt nogmaals bewezen met de toepassing van led-spots die dankzij een 3-fase adapter gependeld hun werk doen. Afgewisseld zorgen diverse inbouwspots en design-hanglampen, met dim-to-warm lichtbronnen, voor een optimale sfeerbeleving op ieder gewenst lichtniveau.

Voorprogrammeren om direct in gebruik te nemen.

Ons team van specialisten heeft de aansturing zo weten te programmeren dat deze op locatie direct in gebruik kan worden genomen.

De verlichting geniet van een draadloze aansturing, zonder toevoeging van stuurdraden of ingewikkelde stuurcomputers. Dit zorgt samen met de kinetische lichtschakelaars voor de nodige flexibiliteit in plaatsing en toepassing.

Meer over draadloze aansturing