KORT.

Het omtoveren van een showroom naar een speelse omgeving.

De Animatie Compagnie zet animatieteams in op campings in heel Europa. Ze begeleiden medewerkers, die vanwege meerdaagse trainingen in het complex kunnen overnachten.

Nog voordat de Animatie Compagnie, samen met partners Jelloo en Que-Vive hun intrek konden nemen, moest eerst het leegstaande pand grondig verbouwd worden. Het doel was, om samen met installatiepartner Gerrit de Jonge, een functionele lichtoplossing te bieden die aansluit op het speelse karakter van de organisatie.

“Ik vind het belangrijk dat het bedrijf er fatsoenlijk uitziet. Met betere trainingsaccommodatie ben je overtuigend een betrouwbare organisatie.”

~ Bram Minnes | Eigenaar.

Word ook (installatie)partner

MEER.


Een grondige verbouwing, begint bij de voorbereiding.

Op basis van de aangeleverde tekeningen heeft onze lichtontwerper een functioneel verlichtingsplan weten te realiseren, die dankzij de juiste keuze van lichtoplossingen een perfecte balans weet te creëren tussen functie en speelse vormgeving.

Keuze voor moderne, duurzame en efficiënte armaturen.

Van led-panelen in diverse kantoorruimtes, tot aan lichtlijnen in het magazijn. Het complex is voorzien van efficiënte lichtoplossingen, die samen met sensoren zorgen voor een prettige werk- en leeromgeving.

Een totaalaanpak houdt ook rekening met de veiligheid.

De noodverlichting hebben wij vervangen door led-noodverlichting van Lisol met ingebouwde nood-accu. De Lisol led-noodverlichting kenmerkt zich door het lage verbruik en de lange levensduur van 100.000 uur.

Al onze producten