WIJ.

De beleving die uw showroom verdient.

Modern, fris en ruimtelijk is wat de klant direct ervaart wanneer zij binnentreden bij dé Toyota-dealer voor Midden-Zeeland. LuxImprove heeft als lichtpartner van Toyota de Jonge de opdracht gekregen om naast de buitenverlichting, ook de showroom te moderniseren. Het resultaat is een verbetering van zowel de esthetiek, als de kwaliteit van het licht.

‘De keuze en de kwaliteit van de verlichting moest representatief zijn voor de technische voorsprong die Toyota heeft op het gebied van hybride voertuigen’ 

 

Ook met ons samenwerken

DOEN.

Tot in de puntjes uitgewerkt.

Op basis van de aangeleverde tekeningen heeft onze lichtontwerper een functioneel verlichtingsplan weten te realiseren die de juiste harmonie tussen functie en vormgeving creëert. Onderdeel van dit lichtplan zijn de ruimte afzonderlijke lichtberekeningen, een besparingscalculatie en een projectering. 

'Al deze informatie zorgen voor een helder en eerlijk beeld van de overstap naar duurzame led-verlichting.'

 

Meer over onze diensten

WAT.

Een modern geheel dankzij led-lichtlijnen.

Conventionele gasontladingslampen maken plaats voor efficiënte led-lichtlijnen met een neutraal witte kleurtemperatuur (4000k). Dankzij de toepassing van opalen optieken wordt een aangenaam en gelijkmatig lichtbeeld gecreëerd, zonder schaduwvorming.

'Dankzij een verbetering van de lichtsterkte en kleurechtheid komen de afzonderlijke kleuren en kenmerken van de voertuigen goed tot hun recht.'


Verandert plots de positie van de voertuigen in de showroom? Dan zorgt de combinatie van lichtlijnen met led-spots voor de nodige flexibiliteit.

Al onze producten bekijken

WAAR.

Uitmuntende prestaties, zonder het hoge verbruik.

Daarnaast komen deze led-lichtlijnen in aanmerking voor de Energie investeringsaftrek (EIA). Dit biedt naast een verlaging van de energiekosten, ook een direct financieel voordeel voor ondernemers die investeren in energiebesparende led-verlichting.

Meer dan alleen licht.

Ook benieuwd wat wij voor uw showroom kunnen betekenen? Wilt u zowel licht, als geluid, beeld en geur combineren tot een passende totaalbeleving? Lees dan meer over onze totaalaanpak 'Experience as a Value'.

Alles over Experience as a Value