WAAR.

Tijd om uw aanwezigheid kenbaar te maken.

Toyota de Jonge is een oude bekende van LuxImprove. Eerder zijn we betrokken geweest bij het moderniseren van de binnenkant. Maar nu is het tijd om zowel de showroom als de volledige buitenverlichting naar het volgende niveau te brengen. Om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden splitsen wij de werkzaamheden op in twee afzonderlijke projectpagina's. 

Eigenaar en directeur Peter de Jonge zegt:

“We vallen nu een heel stuk beter op, daarnaast vergroot het de veiligheid en comfort van werken op de donkere momenten."


Dankzij de nieuwe buitenverlichting hebben we bijgedragen aan een verhoging van de zichtbaarheid, werkbaarheid en veiligheid van Toyota de Jonge in Goes. Uiteraard is hier rekening gehouden met de laatste NEN 12464-2 norm op het gebied van lichthinder en lichtvervuiling. 

Al onze projecten

DOEN.

Van ontwerp tot uitvoering.

De wens van Toyota de Jonge was duidelijk. Vergroting van de zichtbaarheid en veiligheid in de donkere momenten van de dag. LuxImprove staat voor maatwerk en we denken dan ook mee in bijzondere ongemakken, zoals het voorkomen van vogelpoep op de auto’s.

Van papier naar realistisch 3D.

De werking van licht laat zich niet goed omschrijven op papier. Daarom heeft onze projectenteam een realistisch 3D ontwerp uitgewerkt; om het lichtontwerp te visualiseren. 

Middels projectbegeleiding tot in de puntjes uitgewerkt.

Daarnaast zorgt onze op maat gemaakte projectering voor een vergemakkelijking van de installatie, waar wij als ondersteunende partij aanwezig waren bij zowel de installatie als afstelling van de verlichting.  

Onze diensten

WIJ.

Samenwerken met onze partners.

Dit project is uitgevoerd met samenwerkend installatiepartner Synto, welke onderdeel is van de Unica Groep. LuxImprove nam hierin de verantwoordelijkheid voor het totale project en was het aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.

Zo waren we bij Toyota de Jonge bijvoorbeeld ook aanspreekpunt voor de graafwerkzaamheden.
Ongeacht de grootte van het project: wij zijn het aanspreekpunt van A tot Z.  Dit kan in samenwerking met uw installateur of een installatiepartner uit ons netwerk.

Aanmelden als Installatiepartner

WAT.

Uitmuntende prestaties, zonder het hoge verbruik.

De keuze aan producten is gevallen op een selectie van verschillende armaturen die veelzijdig inzetbaar zijn. Zo hebben wij voor de Octa-X led-straatarmaturen gekozen als het aankomt op het verlichten van het terrein en de laaddeuren. En dat ongemak betreft vogelpoep? Dat is opgelost door vogelwering te plaatsen op de hoog geplaatste armaturen.

Accentverlichting, zonder grote armaturen.

Speciaal voor het aanlichten van de voertuigen en het accentueren van de architectuur, is er gekozen voor de REVO series van CLS. Bijzonder aan deze led-stralers zijn de extreem compact afmetingen en zijn weer- en waterbestendigheid. Dit maakt de CLS-series breed toepasbaar in projecten met gevelverlichting en accentverlichting. 

Daarnaast zijn er verschillende Lombardo TAG led-stralers op vloerniveau geplaatst rondom het pand. Dit zorgt voor de algemene aanlichting van voertuigen en gevels.

Al onze producten bekijken