WIJ.

Werelds genieten in Zeeland.

Met de renovatie van het Amadore Hotel De Kamperduinen is in recordtempo het volledige hotel onder handen genomen. Naast het hotel is ook de wellness omgeving mooier dan ooit, die dankzij de renovatiewerkzaamheden meteen de grootste thermen van Zeeland is geworden.

Eigenaar Jerry van Zuijlen heeft samen met architect Ferry Tabeling vele wellness locaties over de hele wereld bezocht en A Thermen Zeeland is het resultaat van deze ervaringen.

'De A in de naam van A Thermen staat voor topkwaliteit en is een link naar de naam Amadore'

Afgelopen keer heeft u het resultaat van licht, geluid en lichtsturing kunnen ervaring in de sfeervolle wellness tuin. Als tweede onderdeel van dit mooie project nemen wij u mee naar een 'oase van rust', in het nieuwe A thermen van Amadore hotel De Kamperduinen. 

Bekijk de Wellness Tuin

DOEN.

Het creëren van een totaalbeleving.

Maatwerk is het sleutelwoord in de nauwe samenwerking tussen Ferry Tabeling, architect van Heineken Interieur Design en LuxImprove.

"Door onze merkonafhankelijke werkwijze, kunnen wij voor elk van de aanwezige ruimtes een passende lichtoplossing bedenken."

 

Sturen naar verwondering.

Door onze uitgebreide kennis op het gebied van licht, geluid, beeld en aansturing, kunnen wij alle facetten van “Experience as a Value” inzetten met een bijzondere, unieke en vernieuwende ervaring; legt Annemieke Casteelen, Manager New Business uit.

Experience as a Value

WAT.

Totale vrijheid in bediening en installatie.

Dat lichtsturing een bijzondere rol zou krijgen werd duidelijk in de tijdspanne waarin het project moest worden gerealiseerd. Dankzij onze praktische kennis van het Casambi protocol werd gekozen voor een draadloze aansturing, die in totaal meer dan 800+ armaturen aanstuurt, via 30 verschillenden netwerken.

'In een handomdraai kan de sfeer bepaald worden, door voorgeprogrammeerde scènes, verbonden aan dagdelen, ruimtes en activiteiten.'

Meer over aansturing

 

WAAR.

Tijd om te relaxen.

Dat de bezoeker iets bijzonders staat te wachten begint al bij de kleedruimte. Het zwarte plafond met downlighters. Het effect van zonlicht in de gang. Alles staat in teken van rust en ontspanning.

Diverse downlighters zorgen voor een basisniveau aan licht. Vanuit de stilteruimte kan men genieten van een kunstwerk met silhouetten, omringt door bewegend kleurlicht. Een schouwspel die elders ook in het design terugkomt.

Evenwicht in sfeervolle prikkels.

Het hotel ligt op steenworp afstand van de zee en duinen. Met verschillende accenten in glas, hout en steen wordt de gast steeds herinnerd aan deze prachtige omgeving.

'Langwerpige armaturen in het plafond symboliseren een bewegend visgraatmotief, terwijl projecties van wandarmaturen doen denken aan doorlopende stromen van water.'

Alles over lichtontwerp