DIT.

Een imposante beleving bij binnenkomst.

Bij binnenkomst vallen meteen de led-highbay armaturen op. Deze type verlichting is ideaal als het gaat om verlichten vanaf grote hoogtes. De industriële look voert de boventoon; zo vallen de balkarmaturen op die in de etalage hangen om naast een robuuste look, ook een mooi egaal lichtbeeld te creëren.

Ook hier vormen lichtlijnen de rode draad.

De vormen van het pand, het zichtbare staal, alles voelt industrieel. Middels lichtlijnen wordt dit lijnenspel doorgezet voor de functionele verlichting. Kenmerkend voor lichtlijnen zijn de makkelijke installatie, de enorm lange levensduur en een fijne lichtspreiding, die ook asymmetrisch gevoerd kan worden. Bovendien zijn in dit geval de lichtlijnen uitgevoerd met extra led-spots voor de belichting van fietsen en accessoires.

 

 

IS.

Prettig werken zonder schaduwvorming.

De kantoorruimten zijn voorzien van 60x60cm led-panelen. Deze panelen zorgen voor een diffuus licht waardoor de spreiding van het licht niet alleen gelijkmatig verdeeld wordt, ook reflectie en/of schaduwvorm wordt tot een minimum beperkt.

Elders vinden balkarmaturen hun weg terug in delen van de werkplaats. Dit type verlichting wordt veelal toegepast in situaties waar voorheen voor TL gekozen werd. Naast een duurzame oplossing, zijn de balkarmaturen ook nog eens (spat)waterdicht en slagbestending, ideaal dus in een werkomgeving. 

Al onze producten bekijken

PAS.

Een totaalaanpak bevat ook veiligheid.

Naast de reguliere verlichting in de showroom, werkplaats en kantoren, heeft LuxImprove de vestiging ook voorzien van led-noodverlichting en vluchtwegmarkering. Hiervoor is gekozen om de Lisol FOX noodverlichting en de Lisol Eyebox led-vluchtwegmarkering te gebruiken gecombineerd met een noodaccu.

Alles over noodverlichting

LICHT.

Natuurlijk ook aandacht voor de buitenverlichting.

Rondom het pand zijn er diverse Cree XSP armaturen geplaatst. De XSP serie van Cree weet met weinig vermogen een hoge lichtopbrengst te realiseren. Door de toepassing van de gepatenteerde Nano-optieken zorgen deze armaturen voor een precieze verdeling van het licht en wordt strooilicht tot een minimum beperkt.

Alles over buitenverlichting