WAAR.

Besparen op energie- en vervangkosten.

Het in de hand houden en reduceren van de kosten voor energie waren de voornaamste redenen om te kijken naar de mogelijkheden voor led-verlichting. De kwaliteit van de producten in combinatie met het leveren van een totaalconcept sprak de organisatie achter Bo-rent en Bo-mij aan om voor ons te kiezen. Omdat Bo-rent en Bo-mij twee bedrijven zijn die veelal op dezelfde locaties gevestigd zijn hebben wij deze als één project omschreven.

De overstap naar led-verlichting levert Bo-rent en Bo-mij een besparing van ongeveer 55% op.

DOEN.

Per locatie de beste oplossing toepassen.

Samen met BMG Groep is LuxImprove een traject gestart, waarbij er kritisch is gekeken op welke manieren er bespaard kan worden op energie- en vervangkosten. Wij hebben met dit vraagstuk geholpen en de opdracht gekregen om de filialen van Bo-rent en Bo-mij volledig te voorzien van led-verlichting.

Dit heeft geleid tot een totaaloplossing, bestaande uit onder andere een lichtscan, berekening van de besparing, daadwerkelijke installatie en monitoren van de resulten op de energierekening. Daarnaast is er geadviseerd omtrent subsidies, waaronder de Energie investeringsaftrek (EIA).

Alles over de EIA

WIJ.

Samenwerken met alle partijen voor een schitterend resultaat.

Of het nu gaat om één winkel, of een reeks. Gedurende het project staan we op licht-technisch vlak voortdurend aan uw zijde en helpen wij u met het maken van de juiste keuzes.

Door onze unieke combinatie van merk onafhankelijk advies, gecombineerd met een divers scala aan diensten, gedreven door kwaliteit, sfeer en beleving zorgen er voor dat wij met ons team klaar staan voor uw verlichtingsvraagstukken.

Ook met ons samenwerken?

WAT.

Maximaal comfort, zonder de hoge energielasten.

Afhankelijk van de indeling van de winkel hebben wij de voorraad en opslag ruimtes voorzien van led-highbay klokarmaturen. Dankzij krachtige
led-modules met externe reflector wordt een egaal en zuiver lichtbeeld gecreëerd. Op grote hoogtes zijn led-highbays ideaal om zo efficiënt mogelijk een ruimte volledig te verlichten.

Omdat het hier een wat ouder project betreft hebben wij de magazijnen voorzien van led tl-verlichting 150 cm in de kleur neutraal wit (4000K). Tegenwoordig worden hiervoor led-lichtlijnen of led-batten gemonteerd omdat deze veel efficiënter in gebruik zijn.

Verlichting in de winkel en balie

In de winkel is er gekozen voor 60x60 led-panelen die de conventionele tl-bakken vervangen, gecombineerd met led-downlights die 1-op-1 vervangen zijn, boven de balie.

Noodverlichting

Als laatste is de noodverlichting aangepakt. Alle nooduitgangen zijn voorzien van Lisol Fox led-noodverlichting.

Al onze producten bekijken