WAAR.

Een sterke, regionale speler.

Sinds 1989 speelt Matchpoint actief mee op de lokale arbeidsmarkt in Zeeuws-Vlaanderen. Dankzij hun sterke, regionale focus, worden zij steeds vaker ingeschakeld voor payrolling, uitzendopdrachten, en het huisvesten van werknemers in haar Matchpoint Residenties. Een partij als Matchpoint is dé totaalontzorger die écht onderscheidend is voor de regio West Zeeuws-Vlaanderen.

Het pand waar zij nu in zitten aan het Spuiplein is de locatie waar zij in 2006 naar verhuisd toe zijn. Nu na al die jaren werd het tijd om de locatie een opfrisser te geven. 

"Hiermee doen we recht aan de ontwikkelingen die we met Matchpoint Banen in de afgelopen 10 jaar hebben doorgemaakt, uiteraard met de persoonlijke knipoog die je van ons gewend bent."


Met dank aan Josegrafie Fotografie voor de schitterende foto's van dit mooie project.

DOEN.

In samenwerking met de architect.

In opdracht van Lavoir Projectinrichting heeft LuxImprove een verlichtingsontwerp gerealiseerd ter ondersteuning van het interieurconcept voor Matchpoint Banen.

Functionele harmonie van sfeervolle verlichting.

Op basis van de initiële tekeningen van de architect is onze projectmanager aan de slag gegaan om - schakelend tussen de partijen - een verlichtingsplan te realiseren die de juiste harmonie tussen functie en vormgeving tracht te creëren.

Hiervoor zijn diverse lichtberekeningen gemaakt op basis van de 2D- en 3D-tekeningen van Lavoir, daarnaast is een projectering gemaakt om zo goed mogelijk de installerende partij te ondersteunen in haar werkzaamheden.

Meer over onze diensten

 

 

WIJ.

Voor een totaalaanpak bent u aan het juiste adres.

Ook benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Bent u een architect, installateur of een eindgebruiker en wilt u zowel licht, als geluid, beeld en geur combineren tot een passend totaalbeleving? Neem dan eens contact op met één van onze experts.

Met ons samenwerken?

WAT.

Sfeervol, doch functioneel; met het oog op comfort.

Ter bijdrage aan de interieurbeleving is er gekozen voor sfeervolle hanglampen, waaronder de populaire FLOS Aim en diverse design-armaturen die tevens een dubbelfunctie hebben om de akoestiek te dempen en galm te voorkomen. Dat betekent dat het materiaal van de lamp bijdraagt aan de vermindering van de onderlinge geluidsoverlast in het kantoor.

Om het functionele lichtniveau te verhogen en deze egaal te krijgen zonder spotvorming, is er gekozen voor de nieuwste led-panelen. Deze panelen kwalificeren zich met de beste specificaties op het gebied van anti-verblinding, kwaliteit van licht en efficiëntie.

Daarnaast bevinden er led-downlighters in het voorste gedeelte van het gebouw om een sfeervolle scheiding tussen kantoor en ontvangst te creëren.

Al onze producten bekijken