WAAR.

De grootste motorwinkel van de Benelux.

Met de verbouwing en uitbreiding van Motoport Goes is het pand vergroot met ruim 1100m2. Dit maakt Motoport Goes met 4400m2 aan showroom, werkplaats, voorraad en kleding, meteen de grootste motorzaak van de Benelux.

"Het resultaat mag er wezen. De combinatie van functioneel, doch sfeervol licht dankzij de gebruik van railspots overtreft de verwachtingen"


Dankzij de energiezuinige spots heeft Motoport Goes ook nog eens gebruik kunnen maken van de Energie Investeringsaftrek (EIA), waarbij een groot deel van de investeringskosten kan worden afgeschreven van de fiscale winst.

Al onze projecten

DOEN.

Efficiënt de juiste snaar raken.

Vanuit de wensen van de architect en eindgebruiker, heeft LuxImprove de juiste lichtbronnen en armaturen weten te selecteren om een basisniveau aan verlichting te creëren die aanpasbaar is door het personeel. Om zo naar eigen ingeving; kleding, motoren en accenten uit te lichten.

Alles over onze diensten

WIJ.

Samen met het team een totaaloplossing bieden.

Mede dankzij de samenwerking met Paree B.V. - Elektro-Telecom en architect Peter Klemann van architectenbureau Starvorm - ByPeterKlemann, heeft ons projectenteam dit schitterende pand tot in de puntjes verlicht.

Voor een totaalaanpak bent u aan het juiste adres.

Ook benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Bent u een architect, installateur of een eindgebruiker en wilt u zowel licht, als geluid, beeld en geur combineren tot een passend totaalbeleving? Neem dan eens contact op met één van onze experts.

Met ons samenwerken?

WAT.

Een lijnenspel die zorgt voor de nodige spanning.

De flexibiliteit van railverlichting excelleert in zijn aanpassingsvermogen om met railspots ieder gewenste positie uit te lichten. Dit kan door de spot te verplaatsen, maar ook door de bewegingsvrijheid van het armatuur. Zo krijgt de klant, vooral in de retail, zelf de controle over zijn verlichting. 

Het juiste basisniveau aan licht.

Om het basisniveau aan licht te waarborgen zijn tal van led-downlighters in het systeemplafond gemonteerd. Dankzij de verwisselbare reflector is deze zowel in het wit, als in het zwart toepasbaar om de strakke lijn door te zetten bij een donker systeemplafond.

Het gebruik van de faserail voor pendelarmaturen.

Als bijzondere touch zijn er bolvormige pendelarmaturen gemonteerd boven de balie van de kleding. Saillant detail van deze pendelarmaturen is de manier waarop deze gevoed worden, namelijk door de faserail die door het hele pand gemonteerd is.

Al onze producten bekijken