KORT.

Een totaalaanpak die op maat is gemaakt voor iedere winkel.

Verspreid over alle winkels van Tuincentrum Overvecht hingen een verschil aan allerlei verlichting. Dit was een combinatie van conventionele TL-verlichting, halogeen verlichting en gasontladingslampen.

Uiteindelijk heeft LuxImprove voor de binnenverlichting gekozen om ieder van de 17 vestigingen te verduurzamen met energiezuinige led TL-verlichting, honderden meters aan lichtlijn-armaturen en tal van highbay armaturen om de look af te maken.

Tegenwoordig worden er geen retrofit led TL-buizen meer geplaatst vanwege betere alternatieven, zoals led-panelen, led-batten en lichtlijnen.


Maximaal besparen met slimme aansturing.

Veelal van de verlichting wordt gereguleerd d.m.v. bewegingssensoren en een daglichtregeling waardoor er te allen tijden een optimale sfeerbeleving is en er maximaal bespaard wordt.

Meer dan alleen functioneel licht.

Afhankelijk van de vestiging, zijn ook de Lifestyle stores aangepakt die binnen het Tuincentrum aanwezig zijn. Hier kunt u bijvoorbeeld genieten van een bakje koffie of een hapje en een drankje, daarnaast vindt u hier bijzondere producten als accessoire of toevoeging aan uw huis- en tuinomgeving. Voor deze plekken is er gekozen om met 3-fase railverlichting te werken met richtbare spots.

Bekijk onze diensten

MEER.

Kantoren, magazijnen, kantines, alles is aangepakt.

In de kantoren hebben we gekozen om in het bestaande systeemplafond vervanging met led-panelen te realiseren. Verder hebben we natuurlijk ook gekeken naar de noodverlichting, welke vervangen is door diverse Lisol led-vluchtwegmarkering bij de noodwegen. Lisol noodverlichting kenmerkt zich door haar speciale driver technologie waarmee de armaturen slechts 0,5 Watt vermogen opnemen, 150.000 branduren meegaan en de zekerheid geven van 5 jaar garantie.

Het visitekaartje van de winkels.

Niet alleen de binnen-, maar ook de buitenverlichting is volledig vervangen door led. Diverse Floodlight led-schijnwerpers en Cree XSP armaturen zijn rondom de verschillende panden geplaatst. Als laatste hebben we ieder parkeerterrein voorzien van moderne outdoor led-armaturen. Leuk detail van deze buitenverlichting is de speciale reflector die voor minder lichtvervuiling zorgt dankzij het asymmetrische design.

Al onze producten