Waar.

Gevestigd aan de Zeeuwse kust.

Camping Zonneweelde, wat ooit begon als boerderij is in de loop der jaren uitgegroeid tot het huidige vakantiepark van 8,8 hectare groot waar, dankzij de toevoeging van het nieuwe centrumgebouw, vakantiegangers optimaal kunnen genieten van hun vakantie. Meer dan een camping, dit vakantiepark is gelegen in het kustdorp van Nieuwvliet, in Zeeuws-Vlaanderen.

DOEN.

Een goede voorbereiding, scheelt weer werk.

Nog voordat er aan de bouw begonnen is wist Camping Zonneweelde al welke sfeer zij wilden neerzetten. Dankzij een gedetailleerd lichtplan was de keuze snel gemaakt voor LuxImprove. Door de verlichting stekerbaar en voorgeprogrammeerd op te leveren wordt de installatie vergemakkelijkt en is de kans op vertraging weggenomen. 

WIJ.

In samenwerking met architect en installateur

LuxImprove heeft samen met de binnenhuisarchitect en installatiepartner Technico vanaf de grond af een uniek samenspel van slimme aansturing, sfeer en functionaliteit samengebracht in een multifunctioneel gebouw.

WAT.

Functioneel, zonder verlies van sfeer.

Zonder het functionele aspect uit het oog te verliezen heeft LuxImprove gekozen voor een combinatie van design, flexibiliteit en kleur toegepast voor een bijzonder samenspel van intensiteit, comfort en ambiance. Dit alles volgens het “Experience as a Value” concept, wat verder gaat dan licht alleen. Dit heeft als resultaat dat de verlichting slim aan te sturen valt met Casambi. Deze draadloze manier van aansturen blinkt uit in programmatuur, flexibiliteit en simpliciteit voor de gebruiker. Samenvattend heeft de samenwerking gezorgd voor een lichtoplossing die functie en plezier samenvoegt in het levendige kern van de camping.