KORT.

Een naadloze integratie met de huisstijl.

Zwartepoorte is sinds 1989 hét adres voor BMW in Zeeland en West-Brabant. In beiden panden kon led-verlichting natuurlijk niet ontbreken. Wij hielpen hen hierbij. Dit project kwam ook in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (E.I.A.)waardoor zij een gedeelte van de investeringskosten konden aftrekken van hun fiscale winst.

In 2020 heeft het familiebedrijf Renova de volledige activiteiten van Zwartepoorte overgenomen.

Meer over de EIA

WAT.

is er mooier dan glimmende automobielen?

Beiden showrooms kregen een totale renovatie op het gebied van verlichting. De showroom van BMW Renova hebben wij voorzien van 120x60 led-panelen die zorgen voor een mooie en egale spreiding van het licht. Dankzij een naadloze integratie met het bestaande systeemplafond zorgen de led-panelen voor een chique uitstraling zonder enige vorm van verblinding.

Bekijk onze producten

NOG.

Meer focus op veiligheid.

De noodverlichting hebben wij vervangen door led-noodverlichting van Lisol. Led-noodverlichting kenmerkt zich door het lage verbruik en de lange levensduur van 100.000 uur. De Lisol Fox led-noodverlichting is naast de Lisol Exit 8014 en 8414 noodverlichting veruit de meest toegepaste vluchtwegaanduiding bij bijvoorbeeld tankstations als BP, Texaco, Shell en het warenhuis de Bijenkorf.

Alles over noodverlichting

MEER.

Verlichting rondom het pand.

Naast de binnenverlichting is ook de buitenverlichting vervangen voor led. Zo hebben wij gebruik gemaakt van led-floodlight armaturen om rondom het gehele pand een optimale verlichting te garanderen tijdens de avond.

Alles over buitenverlichting