WAAR.

Samenwerken tot een verwonderend resultaat.

Samen met Lavoir Projectinrichting heeft LuxImprove een verlichtingsontwerp gerealiseerd, met eenvoudig en universeel toepasbare (licht)oplossingen. 

“Een comfortabel en sfeervol lichtniveau zijn de juiste ingrediënten voor een ontspannen hotelbeleving.”

Ook met ons samenwerken

DOEN.

Werken vanuit een (licht)plan.

Op basis van de sfeerimpressies is onze lichtontwerper aan de slag gegaan met het creëren van een sfeervol en functioneel verlichtingsplan, die aansluit op het interieurdesign.

"Groene (plant)accenten vormen samen met warm hout de basis voor het ontwerp."

Meer over onze diensten

WIJ.

(Licht)controle van de sfeer.

LuxImprove heeft gekozen voor slimme aansturing met een minimalistisch karakter. Het Casambi protocol is hier uitermate geschikt voor. Casambi werkt met een draadloze integratie van slimme aansturing, zonder extra stuurdraden. In een handomdraai kan de sfeer bepaald worden, door voorgeprogrammeerde scènes verbonden aan dagdelen en activiteiten.

In harmonie met licht en geluid.

Ter versterking van de (totaal)beleving is naast de verlichting ook nagedacht over een plug-and-play geluidssysteem. De WiSpeak speakers zijn aan de faserail gemonteerd, waardoor deze nauwelijks opvallen. Het geheel wordt eenvoudig via bluetooth bediend vanaf de telefoon of iPad.

Dankzij 'Experience as a Value' bieden wij een service die verder gaat dan licht. Zo denken wij creatief met u mee in het versterken van de totaalbeleving.

Experience as a Value

WAT.

Toepassen van sfeervolle verlichting.

Warme accenten vormen de basis van het lichtontwerp. Aan het plafond is meer dan 80m aan faserail gemonteerd met dim-to-warm led-spots. De flexibiliteit van de railspots zorgen voor een optimale verlichting van de ruimte, ook wanneer de opstelling veranderd.

Het accent op sfeer en ambiance wordt verder gezet met gependelde led-filament lichtbronnnen, strakke led-profielen bij de bar en up-en-down wandarmaturen.

Al onze producten