WAAR.

Een plek om te ervaren.

Warme kleurtinten, een strak interieur en genoeg keuze in tassen en lederwaren. Samen met de juiste combinatie aan licht en presentatie zorgt dit voor een fijne winkelervaring.

“Wij bedanken Chris en LuxImprove voor het goede advies en het meedenken voor de juiste verlichting.” - Oprichter en directeur; Jan Duifhuizen

Daarnaast heeft Duifhuizen dankzij de energiezuinige led-verlichting ook gebruik kunnen maken van de toenmalige Energie-investeringsaftrek (EIA), waarbij een groot deel van de investeringskosten kan worden afgeschreven van de fiscale winst.

Onze werkwijze


DOEN.

Ieder aspect wordt belicht.

Op basis van de aangeleverde tekeningen is een uitvoerig lichtplan gemaakt. Voor het (licht)ontwerp is rekening gehouden met het uniform spreiden van het licht. Daarnaast ligt de nadruk op het juist uitlichten van de producten en schappen, voor de best mogelijke presentatie.

“Bedankt voor dit prachtige resultaat! Onze tassen en koffers zijn fantastisch uitgelicht.”

Om een goed beeld te krijgen van ons voorstel zijn 3D-tekeningen en uitvoerige lichtberekeningen gemaakt, om een realistisch beeld te geven van de toevoeging van licht.

Onze diensten


WIJ.

Van plan tot aanpak staan wij u bij. 

Op basis van een gedetailleerd lichtadvies is het project uitgevoerd, met projectbegeleiding van LuxImprove. Dankzij onze specialisatie op het gebied van verlichting & aansturing kunnen wij volledig in overleg met de (huis)installateur het project op ons nemen, om een totaaloplossing te realiseren, die zowel esthetisch als functioneel aan alle wensen voldoet.

Ook met ons samenwerken

WAT.

Vrijheid van plaatsing en uitlichten.

De oorspronkelijke situatie bestond uit halogeen AR111 spots die zijn vervangen door moderne led-railspots met een hoge CRI, waardoor kleuren en materialen volledig tot hun recht komen. Een combinatie van witte (zwevende) plafonds, met daarachter zwarte elementen zorgen voor een gevoel van ruimtelijkheid.

Door te kiezen voor draai- en kantelbare spots kan Duifhuizen naar wens de 60° graden spots richten; praktisch voor wanneer de winkelinrichting wordt herzien of een nieuwe collectie in de spotlight gezet mag worden.

Slim van aansturing, prachtig in uitvoering.

Het metershoge plafond toont bij binnenkomst de geschiedenis van Duifhuizen, waar door slimme (draadloze) lichtsturing het verhaal van Duifhuizen extra wordt benadrukt.

Doorlopend in de winkel zorgen led-spots met brede gradenbundels voor een overlapping van het lichtbeeld. Dit zorgt voor een prettige spreiding van het licht, met de juiste hoeveelheid aan basislicht dat minimaal 500 lux meet.

Onze producten