WAT.

Een fijne werksfeer creëren. 

Door slim om te gaan met uw kantoorverlichting kunt u met één druk op de knop de juiste verlichting selecteren, passend bij de toepassing of doelgroep. Met het juiste licht kan uw personeel volledig opgaan in hun werkzaamheden, terwijl stimulerende lichtcontrasten de creativiteit bevorderen. 

Naast een verbetering van het binnenklimaat, maakt het verplichte energielabel-c voor kantoren verduurzaming noodzakelijk. Voorkom een boete en het risico dat uw kantoor straks niet meer te gebruiken is. Met led-verlichting van LuxImprove bent u verzekerd van een verbetering van uw werkomgeving, terwijl u maatregelen neemt om te voldoen aan de nieuwe eisen. 

Denk aan verlichting voor:

 Kantoorruimtes, vergaderzaal en ontvangstruimte;
 Gemeentes, overheidsgebouwen en VVE's;
 Bibliotheken en winkelcentra;
 Algemene verlichting voor kantoren, openbare ruimtes en wachtruimtes;

Meer over onze werkwijze

 

 

DOEN.

Op ons (licht)advies kunt u bouwen.

Een doordacht lichtplan houdt rekening met uw klanten en personeel. Onze (licht)kennis speelt in op de dynamische kantooromgevingen van vandaag en morgen. We houden niet alleen rekening met het visuele aspect, maar ook met de biologische invloed van licht. Hiermee zorgen we voor een verhoging van het comfort, balans en gezondheid voor al uw gebruikers. 

De kracht van dynamische verlichting.

LuxImprove implementeert vele technologieën in de ontwikkeling van haar lichtplannen. Hier speelt Human Centric Lighting (HCL)-conforme producten, zoals biodynamische led-verlichting, een grote rol in. Op deze manier zorgen we voor een optimale balans tussen functie, sfeer en gezondheid. 

Goed licht doet goed werken:

✓ Vermindering van stress en ongemak;
✓ Minder ziektedagen en afwezigheden;
✓ Verhoogd de concentratie en verbeterd de prestaties.

Alles over biodynamische-verlichting 

 

WIJ.

Ook uw kantoorruimte verbeteren?

Onze expertise combineert de inzet van duurzame (licht)oplossingen met een totaalaanpak die rekening houdt met comfort, sfeer en veiligheid. Dit zorgt uiteindelijk niet alleen voor een lager energieverbruik, maar ook voor een verbetering van de prestaties en de werksfeer op uw kantoor. 

Onze lichtexpertise bestaat uit:

 Merkonafhankelijk (licht)advies, in overeenstemming met de BREEAM certificering;
 Met onze kennis over het BIM proces, zorgen we dat ieder project een succes wordt;
 Direct inzicht dankzij onze lichtplannen, calculaties en 3D-beelden;
 Besteedt het volledige (licht)traject aan ons uit, voor totale ontzorging;
 De mogelijkheid om budget-neutraal te investeren.

{{ errors.first("field_195") }}

WAAR.

Voor een totaalaanpak bent u aan het juiste adres.

Nieuwsgierig naar hoe ons werk eruit ziet? Bekijk dan onze projectpagina. Hier vertellen we inhoudelijk meer over onze producten, diensten en toegepaste oplossingen.

Bekijk onze utiliteit projecten