KORT.

Een sfeervolle interieurbeleving met bijpassende verlichting.

Met behulp van het interieuradvies van Berith Keiser zijn alle ruimtes ingericht met sfeervolle accenten, die meer iets weg hebben van een gezellige lounge dan van een ontvangstruimte in een kantoorpand. De blauwe en groene kleuren vormen samen met warm hout de basis voor het ontwerp.

'Op basis van de interieurschetsen is ons team aan de slag gegaan met het creëren van een sfeervol lichtontwerp.'

De speelse toepassing van designarmaturen, de industriële look van het railsysteem, maar ook de toepassing van geluid, vind zijn weg terug in de nieuwe ontvangstruimte van Weststrate. 

Meer over Experience as a Value

MEEaR.

Zwarte stijlelementen blenderen naadloos in het ontwerp.

Design-hanglampen en led-filament lampen vormen de basis van het lichtontwerp, waarbij het functionele lichtniveau wordt ondersteund door de toepassing van led-spots in een railsysteem en led-panelen in de naastgelegen vergaderruimte en kantine.  

Voor de aansturing hebben wij gekozen voor het Casambi protocol. Het voordeel van Casambi is de eenvoudige integratie van slimme aansturing, zonder extra stuurdraden of de noodzaak van ingewikkelde stuurprogramma's.

Combi van licht en geluid.

Ook voor een volledig op maat gemaakt audio plan kunt u bij ons terecht. Uniek op deze locatie is dat de WiSpeak speakers zich op de faserails bevinden, waardoor deze nauwelijks op vallen. Het geheel wordt eenvoudig via bluetooth bediend vanaf de telefoon of ipad. 

Alles over onze producten