WAAR.

Partner in de transitie naar een duurzame (leer)omgeving.

Al sinds 2015 staat de nieuwe locatie van het Krimpenerwaard College centraal voor het werken aan een kansrijke toekomst van haar leerlingen. Met de realisatie van het imposante gebouw is het schoolbestuur bekend met een werkwijze waarbij slechts één partij het aanspreekpunt is voor alle werkzaamheden. De keuze voor LuxImprove als totaalontzorger was daarom snel gemaakt.

Onze projectbegeleiding

DOEN.

Meedenken in het verminderen van verbruik en kosten.

Op basis van de aangeleverde informatie begint het creatieve proces; van eerste concepten en consultaties tot lichtberekeningen en armatuur specificaties. Dit alles krijgt vorm in een maatwerk lichtadvies, die aansluit op de bouwkundige eisen en de wensen van de (eind)klant.

"Samenwerken aan een kansrijke toekomst."

Door onze totaalaanpak en totaalontzorging faciliteren wij in een efficiënte transitie naar duurzame led-verlichting. Door slim gebruik te maken van bestaande (licht)oplossingen zijn wij in staat geweest om volgens het cradle-to-cradle principe een groot deel van de verlichting te hergebruiken.

Al onze diensten

 

WIJ.

Meedenken in oplossingen, met budgetneutraal investeren.

Dat het lastig is om vanuit alle recente ontwikkelingen een plan te realiseren die past in het totaalbudget is niet onmogelijk. Het is daarom een logische keuze voor een onderwijsinstelling als Krimpenerwaard College om de verduurzamingsmaatregelen te financieren met een budgetneutrale financiering. Hierdoor realiseren zij een besparing die hoger ligt dan de investering. Op deze manier kunt u als organisatie of (onderwijs)instelling toch uw plan uitvoeren.

Alles over financieren

WAT.

Kiezen voor efficiëntie en duurzaamheid.

De keuzes die zijn gemaakt bij het Krimpenerwaard College zijn gebaseerd op het efficiënt vervangen van de conventionele verlichting voor een modern en zuiniger alternatief. Door te kiezen voor modulair toepasbare verlichting, die in bestaande gatmaten of bestaande armaturen toegepast kunnen worden, wordt een drastische verlaging van kosten en installatietijd bereikt. 

Armaturen die tegen een stootje kunnen.

Als (licht)oplossing voor de sporthal is gekozen voor een type armatuur die aan het ball-proof keurmerk voldoen. Dit zorgt voor de geruststellende gedachte dat het armatuur veilig en langdurig zal presteren; ook wanneer voorwerpen tegen het armatuur aan komen. De inpandige fietsenstalling wordt verlicht door Octapro led-balkarmaturen met geïntegreerde led-modulen.

Meer over onze producten