WAAR.

Geïnspireerd door de omgeving.

Met de renovatie van het 526m² grote Kids Zone zullen trouwe gasten van het park hun ogen niet geloven, wanneer zij de nieuwe ruimte binnenstappen. Van oudsher opblaasbare speeltoestellen maken plaats voor een unieke indoor fun & café, die door LuxImprove is voorzien van de nieuwste innovaties op het gebied van licht en aansturing.

“Onze (licht)oplossingen versterken de bewustwording dat de accommodatie midden in het Nationaal Park de Maasduinen ligt.” 

- Vertelt Projectmanager Matthijs Breure vol trots.

Dankzij de prachtige foto’s van fotograaf Eddie Mol zijn wij in staat om u een kijkje te geven in de nieuwe speellocatie van Roompot park Klein Vink. 

Ook met ons samenwerken

DOEN.

Samenwerken is het sleutelwoord.

Samen met Studio Stoerrr heeft LuxImprove een totaalconcept gerealiseerd die bestaat uit functionele en kleurwisselende verlichting. De ruimte is aangevuld met slimme aansturing om de beleving compleet te maken.

Ieder project is maatwerk.

Onze 3D-tekeningen schetsen een realistisch beeld van de toepassing van licht, kleur en schaduw. Op basis van die tekeningen is het project uitgevoerd, met volledige projectbegeleiding van LuxImprove. Dit zorgt voor een vlotte en (kosten)efficiënte uitvoer van de werkzaamheden, met één aanspreekpunt.

Meer over onze diensten

WIJ.

Zorgen voor een prikkeling van de zintuigen.

De ontwikkeling van de zintuigen wordt gestimuleerd door de kleurrijke combinaties van licht. Natuurlijke elementen, uitdagende spelelementen. Op ieder vlak zijn onze (licht)oplossingen zo afgestemd dat het deze in harmonie samenwerken, ter versterking van het speelse en leerzame element.

Ervaar wat licht doet.

Innovatieve lichtsturing geeft een stukje controle, verantwoordelijkheid en bewustwording van de omgeving. Kinderen kunnen zelf eenvoudig de kleuren aanpassen in de speelhoek. Daarnaast versterkt een variatie aan kleurmogelijkheden de ervaring tijdens hun ontdekkingsreis, door het nieuwe speel- en leerconcept.

Beleef het met 'Experience as a Value'

WAT.

De keuzes tussen functioneel en sfeervol licht.

Bewustwording van beleven en spelen staat centraal in de nieuwe omgeving.  De toepassing van moderne lichtlijnen zijn onderdeel van een functioneel lichtniveau, om veilig te kunnen klauteren en spelen. Gerichte led-spots creëren afzonderlijk een mix tussen accent en schaduw, net als licht dat door de bomen schijnt.

Kijken we verder richting het podium dan wordt de beleving met kleurwisselende verlichting extra versterkt. Het personeel kan, met een druk op de knop, eenvoudig schakelen tussen voorgeprogrammeerde instellingen. 

Vloeiend in lijn met het concept.

Ronde pendel-armaturen worden één met de omgeving, waarbij de opalen filters zorgen voor een fijn en schittervrij lichtbeeld. Overal is natuurlijk rekening gehouden met een verhoging van het comfort, invulling van activiteiten en de veiligheid. Eigenlijk is er teveel om op te noemen. Ervaar het zelf, in de nieuwe omgeving van Roompot park Klein Vink.

Al onze producten