KORT.

Samenwerken naar de toekomst.

Onze lichtontwerpers zijn op basis van de bouwtekeningen en wensen aan de slag gegaan met het creëren van een gedetailleerd lichtplan, die gebaseerd is op verschillende lichtberekeningen. Bij een goed uitgewerkt lichtplan wordt gekeken naar de aard van de activiteiten, de benodigde hoeveelheid licht en de verdeling hiervan.

Lichtlijnen en slagvaste led-armaturen zorgen voor een goed en egaal lichtbeeld, in zowel de werkplaats als het magazijn. Dankzij de overlappende gradenbundels wordt op werkniveau de juiste lichtsterkte en kleurechtheid behaald, ter bevordering van de werkzaamheden onder de motorkap.

“Ik heb bewust gekozen voor een toekomstgericht pand, want als ik een stap zet, wil ik dat ook meteen goed doen.”

- Eigenaar, Kees Boot

Ook met ons samenwerken?

MEER.

Optimaal werklicht met een prettig ontvangst.

Met specifieke wensen als daglicht benadering in de werkplaats en ruimte afzonderlijke controle over de verlichting in de entree en kantoorruimtes heeft LuxImprove, samen met (installatie)partner ITN Groep, een totaaloplossing weten te creëren die volledig aansluit op de wensen van de eind(klant).

“Met het nieuwe pand hebben we de juiste uitstraling, waarmee we kunnen laten zien wat we allemaal kunnen.”


Oog op veiligheid en zichtbaarheid.

Uiteraard mag de buiten- en noodverlichting niet vergeten worden. Hiervoor is gekozen om noodverlichting te gebruiken van het Zweedse merk Lisol. Als het aankomt op het verlichten van terreinen en laaddeuren dan valt het Octa-X led-straatarmatuur op vanwege zijn extreem hoge efficiëntie, zijn veelzijdigheid en de uitzonderlijke prestaties. 

Al onze producten