KORT.

Modern en toekomstbestendig.

Eind 2017 heeft de stichting LTC Startbaan het volledige park van de Gemeente Amstelveen overgenomen. Het park wordt verbouwd om ook in de komende jaren aantrekkelijk te blijven voor spelers, verenigingen en publiek.

“De stichting wordt gerund door vrijwilligers en met hen is het plan Startbaan 2023 gemaakt om het park toekomstbestendig te maken.”

Het sportcentrum heeft een parkachtige omgeving waar gasten kunnen sporten en recreëren. Met de vernieuwing van het complex is uiteraard ook gedacht aan de verlichting. Samen met onze (installatie)partner is het complex voorzien van moderne (licht)oplossingen.

Ook met ons samenwerken

 

MEER.

Sfeervol biljarten met Amsterdamse stijl.

Wat voor de 250 leden van de biljartclub direct opviel is de gezelligheid die het nieuwe gebouw met zich meebrengt. Van een kale gymzaal is deze ruimte omgetoverd tot een sfeervolle omgeving, die iets weg heeft van een Amsterdamse kroeg. Moderne led-panelen geven een egale en rustgevende spreiding van het licht, zonder schittering of hinder.

“Vanwege corona konden we vijf maanden lang geen biljarters ontvangen. Die tijd hebben we gebruikt om de zaal te vernieuwen.”

Sporten in alle luxe en comfort.

Twee tennishallen met in totaal 5 binnenbanen worden verlicht door moderne (licht)oplossingen. Hierbij is rekening gehouden met de voorschriften van het KNLTB, om de benodigde lichtsterkte te verkrijgen voor tennis op competitief niveau.

Om dit te realiseren zijn ball-proof gecertificeerde armaturen gemonteerd die tegen een stootje kunnen. Dit zorgt, naast een brede gradenbundel en zijn hoge prestaties, voor de geruststellende gedachte dat de verlichting veilig en langdurig zal presteren; ook wanneer voorwerpen het armatuur raken.

Al onze producten bekijken