WAAR.

Samenwerken, voor het beste resultaat.

De bundeling van expertise en middelen in het nieuwe Asteria College zorgt voor een veilige, uitdagende en toekomstgerichte leer- en werkomgeving. Vanuit dit standpunt heeft LuxImprove, samen met (installatie)partner Switch Elektro, een totaaloplossing weten te realiseren die aansluit op de kernwaarden van de nieuwe scholengemeenschap.

“Het belang en de mogelijkheden van de leerlingen dient hierbij altijd voorop te staan en deze is terug te zien na de vernieuwbouw.”

 

 

Vanuit de fotografie die voorzien is door Els Swart Fotografie is te zien hoe het nieuwe Asteria College een frisse en energieke omgeving weet te creëren met onze lichtoplossingen. 

Meer projecten bekijken

DOEN.

Direct inzicht in de situatie.

Bij renovatiewerkzaamheden begint een lichtplan altijd bij een lichtscan. Via een professionele lichtmeting brengen wij de huidige situatie in kaart. 

Op basis van de aangeleverde tekeningen begint het creatieve proces; van eerste concepten en consultaties tot gedetailleerde lichtberekeningen en armatuur specificaties. Dit alles krijgt vorm in een maatwerk lichtadvies, die aansluit op de bouwkundige eisen en de wensen van de (eind)klant.

Meer over onze diensten

WIJ

Kijken naar het functionele alsook het visuele.

Dankzij onze specialisatie op het gebied van verlichting & aansturing kunnen we volledig in overleg met uw huisinstallateur het project op ons nemen om een totaaloplossing te realiseren die zowel esthetisch als functioneel aan alle wensen voldoen.

'"Op het Asteria College ontdekken leerlingen waartoe ze in staat zijn en waar hun talenten liggen."

Zo kijken wij samen met de opdrachtgever naar zowel de ruimte, inrichting als de functies die bijdragen aan welke verlichting er toegepast kan worden. 

Ook met ons samenwerken?

WAT

Licht van de beste all-rounder.

Om overstimulatie in de klaslokalen tot een minimum te beperken, werd er gekozen voor led-panelen van het type Edge-lit, in combinatie met energiezuinige Bridge XL275 led-downlights. Deze armaturen kwalificeren zich met de beste specificaties op het gebied van anti-verblinding, kwaliteit van licht en efficiëntie. 

Armaturen die tegen een stootje kunnen.

Als lichtoplossing voor de sportaccommodatie is gekozen voor een type armatuur die aan het ball-proof keurmerk voldoen. Dit zorgt voor de geruststellende gedachte dat het armatuur veilig en langdurig zal presteren; ook wanneer voorwerpen tegen het armatuur aan komen. 

Rekeninghoudend met de veiligheid.

Uiteraard mag de noodverlichting niet vergeten worden. Dankzij onze gecertificeerde noodverlichting-experts maken wij een selectie op basis van specifieke richtlijnen. Zo zijn extreem zuinige Lisol noodverlichtingsarmaturen toegepast in combinatie met autonome noodaccu’s, om een basisniveau aan licht te garanderen in geval van een noodsituatie.

Al onze producten bekijken