KORT.

Een totale kleurtransformatie.

Het pand, wat ooit begon als woonboulevard, is nu het creatieve hoofdkantoor van WebNL. Dit imposante gebouw heeft een glooiende gevel die door LuxImprove volledig is omgetoverd tot een kleurrijk spektakel. WebNL had een duidelijke wens: vergroting van de herkenbaarheid met een egale spreiding van het licht.

Na zonsondergang trekt de gevel van WebNL de aandacht door de verscheidenheid aan lichteffecten en lichtscènes, die zijn afgestemd op individuele seizoensevenementen. Het resultaat is vastgelegd op deze prachtige foto's die zijn gemaakt door BEELDKRACHT.

Licht staat voor beleving.

Het effect en de beleving van licht laat zich moeilijk uitdrukken in woorden. Om het lichtontwerp te visualiseren, heeft onze lichtontwerper een realistisch 3D ontwerp uitgewerkt. 

"Met de realisatie van dit lichtontwerp straalt het pand aan de N57 uit wat WebNL aan originaliteit, creativiteit en exclusiviteit te bieden heeft."

Uiteraard is hier rekening gehouden met de laatste NEN 12464-2 norm op het gebied van lichthinder en lichtvervuiling.

Laat ons uw lichtontwerp realiseren

 

MEER.

Een imposante lichtervaring, in een compacte behuizing.

Waar in de oude situatie de Colorblast GEN1 armaturen te weinig licht gaven, is nu gekozen voor een krachtigere toepassing van CLS Revo Colourflow
RGB-W led-spots
met een 45° lichtbundel. Deze led-spots staan bekend om hun levendige en indrukwekkende kleuren, verpakt in een compacte behuizing. 

Volledige ontzorging van plan tot oplevering.

LuxImprove was aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, die samen met de installatiepartner zijn uitgevoerd. Zo is naast de vervanging van de oude spots, ook de volledige bekabeling verwijderd en vervangen door een 5-aderige DMX- voedingskabel.

Om het geheel aan te sturen heeft LuxImprove de afstelling en programmering op zich genomen. Zo geniet WebNL nu dankzij het voorgeprogrammeerde wandpaneel van een volledig geautomatiseerde lichtaansturing, die per seizoen of feestdag volledig instelbaar is.

Al onze producten bekijken