KORT.

Frisse binnenkomst.

Alles in ’t Beest is nieuw, zo ook de entree met aangrenzende bar. Alle gangpaden zijn voorzien van sfeervolle opbouw AR111 led-armaturen met Optiled AR111 led-spots. De indirecte verlichting zorgt voor een sfeervolle spreiding van het licht, zonder verblinding.

Door het pand heen zijn de trappenhuizen en gangen voorzien van up-en-down led-armaturen. Deze led-spots zorgen voor een mooie belichting van de wanden. Daarnaast zijn alle retro-armaturen in het gebouw voorzien van Segula led-filament lichtbronnen om zo de gezellige sfeer door te zetten. 

Ook met ons samenwerken

 

MEER.

Functioneel licht zonder afbreuk te doen aan de gezelligheid.

Wat opvalt, is de toepassing van lichte grijstinten door het hele gebouw. Samen met de zwarte armaturen zorgt dit voor een open en ruimtelijke sfeer die door het hele pand wordt doorgetrokken. 

Expansie van diverse ruimtes.

Naast dat het gebouw grondig is gerenoveerd is het ook uitgebreid. Voor de artiesten, muzieklessen en repetities zijn er drie ruimtes bijgekomen. Deze ruimtes zijn verlicht middels led-downlights en opbouw plafonnières.

Naast een groot podium, heeft 't Beest ook een bioscoopzaal. Deze is voorzien van sfeervolle led-strips om genoeg omgevingslicht te creëren, zonder dat dit als storend ervaren wordt.

Overige ruimtes.

Elders zijn diverse opbouw- en balkarmaturen gemonteerd voor een functionele belichting van de opslag, werk- en productieruimtes.  

Om energieverspilling tegen te gaan heeft LuxImprove aangeraden om in de openbare ruimtes gebruik te maken van sensoren. Dit zorgt ervoor dat de verlichting niet onnodig brand.

Al onze producten