SAMEN.

Een naadloze integratie met bestaande systeemplafonds.

Kenmerkend voor alle winkels is het systeemplafond die de boventoon voert. Doordat de led-panelen van 60x60cm net zo groot zijn als standaard plafondtegels kunnen de panelen eevoudig en snel geinstalleerd worden in het bestanade plafond. 

Led-panelen geven een prettig en gelijkmatig lichtbeeld, verbruiken slechts een fractie van de energie; in vergelijking met conventionele TL-inlegbakken en hebben een veel langere levensduur. Dit geven led-panelen de voorkeur wanneer het aankomt op een-op-een vervanging van bestaande situaties.  

Alles over onze led-panelen

DOEN.

Echt een zee aan licht.

In het magazijn is er gekozen om led tl-buizen van 150 cm te gebruiken met een neutraal witte (4000K) kleurtemperatuur. Led-tl schijnt, in tegenstelling tot ouderwetse tl-verlichting naar beneden in plaats van rondom. Dit zorgt voor sterker licht; juist op werkniveau!

Doordat het niet nodig is een voorschakelapparaat (VSA) te gebruiken wordt er in de praktijk nog meer bespaart. Ook in de kantoren is er gekozen voor led-tl van 60 en 120 cm.

"Tegenwoordig zal de voorkeur liggen bij het vervangen van de TL-armaturen voor balkarmaturen of om doorlopende lichtlijnen te gebruiken. Dit scheelt nog meer in energieverbruik en vanwege de efficiëntie hoeven er ook minder armaturen geplaatst te worden."

WIJ.

Vergeet de buitenverlichting niet. 

Bij de verschillende Van Der Peijl vestigingen hebben we ook gekozen om de buitenverlichting volledig te vervangen voor led. Diverse Cree XSP armaturen zijn rondom de panden geplaatst. Deze serie weet met weinig vermogen zeer hoge lichtopbrengsten te realiseren.Door de toegepaste Nano-optieken kan het licht zeer precies gericht worden en wordt het strooilicht tot een minimum beperkt.

Alles over onze buitenverlichting

MEER.

In geval van nood.

In geval van nood wijst de Lisol vluchtwegmarkering de weg door het pand naar de eerst volgende uitgang.

Deze vluchtwegmarkering is voorzien van een noodaccu, zodat wanneer de elektriciteit weg valt deze in ieder geval blijft branden. In combinatie met de zuinige driver wordt zo’n 70% bespaart op de energiekosten ten opzicht van traditionele vluchtwegmarkering.

Alles over onze noodverlichting