KORT.

Créative Technologie.

De slogan van Citroën "Créative Technologie" gaat hand in hand met de led-verlichtingsoplossingen die LuxImprove levert. Voor elke ruimte bij Autobedrijf van Fraassen heeft LuxImprove gezorgd voor een optimale belichting dankzij de toepassing van verlichting.

Bij de servicebalie zijn de traditionele tl-buizen vervangen voor 60x60cm led-panelen. Deze zijn in een handomdraai te installeren in een bestaand systeemplafond, hebben een hogere lichtopbrengst en geven een prettig en uniform lichtbeeld met een minimale verblinding.

Ook met ons samenwerken

MEER.

Transformatie van de showroom.

Rondom is de showroom voorzien van koven waarin de conventionele tl-buizen zijn vervangen voor een led-oplossing. Deze indirecte verlichting geeft een mooi ruimtelijk effect en creëert een zwevend plafond.

Boven de auto’s is de verlichting eveneens vervangen voor led-panelen, ditmaal 120x30 cm panelen. Naast een verbeterde kleurherkenning zijn ook het lichtniveau en de lichtverdeling sterk verbeterd door de toepassing van verlichting met een hogere CRI (kleurechtheid).

Aandacht voor iedere ruimte.

Naast de showroom en kantoren is ook het magazijn aangepakt. Aandachtspunt was een hoger lichtniveau dan voorheen, zodat de artikelen beter zichtbaar zijn. Aangezien de verlichting heel de dag brandt was een verlaging van het energieverbruik een welkome verbetering. De traditionele tl-verlichting is hier vervangen door led-balkarmaturen.

Al onze producten bekijken