WAAR.

Nieuwbouw op het bedrijventerrein Stroodorpe.

Op bedrijventerrein Stroodorpe bij Sluiskil is door H4A een nieuw hoofdkantoor, een nieuwe werkplaats en een nieuwe opslagloods gebouwd. Zodoende worden alle activiteiten in de regio Zeeuws-Vlaanderen geregeld vanuit één centraal punt. H4A heeft voor LuxImprove gekozen om de totaalvoorziening te bieden op het gebied van verlichting voor haar nieuwe hoofdkantoor.

DOEN.

Een goede voorbereiding is het halve werk.

LuxImprove heeft voor H4A een compleet overzicht geleverd door de op maat gemaakte lichtberekening. Dit document geeft de onderbouwing voor het lichtplan, wat uiteindelijk een goed beeld geeft van welke verlichting er geplaatst gaat worden en aan welke norm de verlichting zal voldoen.  

Al onze diensten bekijken

 

WIJ.

Een designtaal met de eindgebruiker definiëren.

Samen met de eindgebruiker heeft LuxImprove een plan aanpak gecreerd die naast functionaliteit ook op sfeer en aanwezigheid gebaseerd is. Zo heeft de toepassing van onze verlichting het interieur gezelliger gemaakt en de toepassing van gekleurde design-armaturen heeft de huisstijl van H4A gecomplimenteerd.

Er is gekozen voor een mix tussen design- en led-kantoorverlichting. Direct na binnenkomst prijkt de Black Apollo als ware blikvanger. Dit design armatuur heeft een omtrek van maar liefst ∅1060cm. Verder vallen natuurlijk de gele Muuto Unfold lampen op, welke zorgen voor een sfeervolle aankleding aangevuld door de plafondarmaturen van Medo.

Ook met ons samenwerken?

WAT.

Optimale werkverlichting in kantoorruimtes.

De kantoren worden optimaal verlicht dankzij 120x30 led-panelen die zorgen voor een aangename lichtspreiding, dit wordt doorgezet in de gangpaden met Optiled led-downlights, allen voorzien van een neutraal witte kleur-temperatuur.

Dit in combinatie met bewegingsmelders om zorgvuldig met het energieverbruik om te gaan. Verlichting hoeft immers alleen te branden wanneer het te donker wordt en als er personen werkzaam zijn in de omgeving.

Van buitenverlichting tot noodverlichting, alles over op led.

Ook de buitenverlichting is natuurlijk volledig voorzien van led-verlichting. Tevens heeft LuxImprove led-noodverlichting geleverd, waarbij de vluchtwegmarkering standaard een noodaccu bevat voor 3 uur autonoom gebruik in geval van een noodsituatie.

Ter ondersteuning van de vluchtwegmarkering zijn er ook noodaccu's geplaatst, gekoppeld aan de kantoorverlichting.

Al onze producten bekijken