KORT.

Kantoorverlichting met precisie.

Vooraf zijn door ons team lichtberekeningen gemaakt aan de hand van de plattegronden. Op deze wijze is een 3D-beeld gecreëerd dat exact aangeeft hoe, welke en waar de verlichting geplaatst dient te worden voor een optimaal resultaat.

Een combinatie van gependelde led-designarmaturen in combinatie met geïntegreerde led-downlights zorgen voor een prettig lichtbeeld zonder schittering. De pendel armaturen boven de bureau's zorgen voor een egale spreiding van het licht.  Dit specifieke model werd geleverd met een witte behuizing en een opale lens om schittering tot een minimum te reduceren.

Meer over onze diensten

MEER.

Plug-en-play installatie met onze led-downlights.

In totaal zijn er 64 led-downlights geplaatst bij de receptie, in de wandelpaden en in de kantoren als ondersteuning van de pendelarmaturen.

Kenmerkend voor deze led-downlighters zijn de lange levensduur van 120.000+ uur en de hoge CRI93+, die een prettige werkomgeving creëeren waar langdurig intensief gewerkt kan worden. De led-downlights worden stekkerklaar opgeleverd voor een plug-en-play integratie met bestaande systeemplafonds.

Een sfeervolle kantine dankzij led

Net als de kantoortuin heeft ook de kantine een Galled led-pendelarmatuur gekregen voor boven het keukeneiland. Daarnaast bieden vijf 3-fase led-spots een sfeervolle belichting van de centrale eettafel.

Benieuwd naar al onze producten?