KORT.

De juiste verlichting voor in de zorg.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het ouder worden en dementie. Zo wordt o.a. het zicht verbeterd met de juiste verlichting, beïnvloed licht de werking van het hart en bloedvaten en de aanmaak van vitamine D ter voorkoming van Osteoporose (Bron: SOLG).

Voor de Vurssche te Axel kwam SVRZ met de vraag om in samenwerking met installatiepartner Synto een lichtplan te maken waarbij energiebesparing, flexibiliteit, lichtkwaliteit en sfeer samen moesten komen. De woonkamers van het zorgcentrum zijn voorzien van led-downlights met een diepliggend led-module.

Cree’s TrueWhite Technology zorgt voor een prettig verlichte ruimte waarbij ook de mogelijkheid tot het dimmen van de verlichting aanwezig is. Hiermee blijft de huiselijke sfeer behouden maar kan er desgewenst ook overgeschakeld worden naar een hoger lichtniveau. In de slaapkamers zijn er dimbare led-plafonnieres gemonteerd met een sfeervolle warm witte kleur.

Bekijk onze kennisbank

MEER.

Egaal licht, comfortabel en niet verblindend.

SVRZ wilde in de gangen graag functioneel egaal licht (zonder donkere vlekken) welke in de avonduren gedimd zou kunnen worden. De keuze hierbij is gevallen op onze led-panelen 60x60 cm in de kleur warm wit (3000K).

De ontvangstruimte van De Vurssche is voorzien van led-panelen met een unieke bomenprint. Dit zorgt voor een bijzonder sfeervol ontvangst wat direct bij binnenkomst de aandacht trekt. De overige ruimtes zijn voorzien van functionele led-armaturen. Alle led-verlichting is door ons plug & play (GST-stekkers) opgeleverd.

Al onze producten