WAAR.

De juiste snaar raken met specifieke wensen.

De Brass Goes is een nieuw concept in het hart van Goes waar vanuit de eindgebruiker de wens naar voren kwam dat de inrichting een industriële vintage look ging krijgen. 

"Het resultaat is heel tof geworden, vooral de keuze van de Think Paper armaturen, die moesten wij hebben, punt." 

DOEN.

De situatie schetsen vanaf een idee.

Vanuit alleen een 2D tekening van de ruimte ging LuxImprove aan de slag om de juiste lichtbronnen en armaturen te selecteren. Daarnaast is er gekeken naar de positionering van armaturen om een zo goed mogelijk lichtbeeld te creëren, en tegelijkertijd een bepaalde flexibiliteit van de tafelformatie te behouden.

 

WIJ.

Concepten die door samenwerken tot stand zijn gekomen.

Mede dankzij de samenwerking met de eindgebruiker en ons projectenteam is dit schitterende concept tot stand gekomen. Vanuit de fotografie die voorzien is door Suzan Fotografie is te zien hoe de Brass een bepaalde alure en sfeer neerzet die uniek is voor de Zeeuwse horeca.

Al onze diensten bekijken

 

WAT.

Een totaalplaatje dat klopt.

Bij binnenkomst begint de verwondering meteen. Als bezoeker word je begroet door een zachte gloed afkomstig van de dim-to-warm led-filament lichtbronnen die gependeld zijn opgehangen, van het merk Segula. Kijk je naar weerszijden van de ruimte, dan vallen de up-en-down armaturen op die de vintage look voort zetten bij de ramen met een decoratief en sculpturaal lichtbeeld.

In combinatie met de pièce de résistance van de ruimte, de duurzaam vormgegeven design armaturen van Thinkpaper, wordt het industriële effect verder doorgetrokken tot aan de bovenverdieping. Saillant detail van deze armaturen is het gegolfd, kartonnen materiaal waarvan de armaturen zijn gemaakt. Om de look af te maken is er gebruik gemaakt van pendel armaturen van het merk Mulan, die geplaatst zijn in de beiden toiletten, eveneens in combinatie met dim-to-warm led-filament lichtbronnen. 

Bekijk al onze producten