Samen streven naar efficiëntie. 

De RGO baseert zijn visie op waarden en normen die leerlingen in staat stellen zich te ontwikkelen tot actieve en verantwoordelijke burgers. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen vormen hierin belangrijke pijlers. Vanuit dit standpunt heeft LuxImprove, samen met (installatie)partner Croonwolter&Dros, een lichtoplossing weten te realiseren die aansluit op de kernwaarden van de scholengemeenschap.

“Binnen een tijdsbestek van circa vier weken is de complete locatie voorzien van duurzame led-verlichting.” – Tom Dietvorst, accountmanager bij LuxImprove

Ook met ons samenwerken

 

Experts in het verlichten van onderwijs

Een onderwijsinstelling biedt niet alleen ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing, maar is tevens een plek van rust en veiligheid. Met onze (licht)oplossingen streven we ernaar om een optimaal binnenklimaat te creëren, waarbij de aandacht ligt op gezondheid en veiligheid.

Op basis van een uitgebreide lichtscan en de aanlevering van verschillende bouwtekeningen wordt het (licht)proces bij een renovatieproject in gang gezet. Hieruit volgt de ontwikkeling van een doordacht lichtplan met lichtberekeningen en gedetailleerde (werk)instructies, om het beoogde lichtbeeld te realiseren.

Al onze diensten

Toepassing van geavanceerde led-verlichting.

Het gebouw van RGO College heeft met de renovatie van het interieur een fris en modern complex weten te realiseren, waarbij alle lokalen, waaronder de mediatheek, de kantine alsook de sporthal zijn voorzien van duurzame led-verlichting.

"Dankzij het nieuwe systeemplafond ziet alles er fris en uitnodigend uit. Uiteindelijk zijn er meer dan 1000 led-panelen geplaatst."

Vrij van schittering en verblinding.

De positieve invloed van het juiste licht op concentratie, welzijn en veiligheid is al lang wetenschappelijk bewezen. Om overstimulatie in de (klas)ruimtes tot een minimum te beperken, is er gekozen voor led-verlichting die voldoen aan de hoogste voorwaarden op het gebied van anti-verblinding, lichtkwaliteit en efficiëntie. 

Onze producten

 

 
 

 

Hergebruik van bestaande armaturen.

Als (licht)oplossing voor de sporthal is gekozen voor een renovatie-module. Binnen de bestaande installatie is een aanzienlijke verbetering van het lichtbeeld bereikt, zonder de noodzaak om het armatuur te vervangen. 

Met veiligheid als prioriteit.

Uiteraard mogen we de noodverlichting niet uit het oog verliezen. Onze gecertificeerde experts op het gebied van noodverlichting selecteren armaturen volgens strikte richtlijnen. Hierbij worden energiezuinige noodverlichtingsarmaturen gecombineerd met autonome noodaccu's, om in geval van een noodsituatie een basisniveau aan verlichting te waarborgen.