Samenwerken met onze installatiepartners.

LuxImprove was betrokken bij het project als verlichtingspartner, waarbij de installatie is uitgevoerd door installatiebedrijf Elektra21. Ons team van lichtexperts heeft nauw samengewerkt om een efficiënte en duurzame vervanging van de bestaande verlichting te realiseren. 

"De wens was om alle verlichting te vervangen, zonder ingrijpende aanpassingen, waarbij de uitdaging zat in het behouden van de originele lichtlijnen." - Matthijs Breure, projectmanager bij LuxImprove.


Samen maken we de juiste (licht)keuzes.

Onze lichtexpert heeft een grondige lichtscan uitgevoerd om een goed beeld te krijgen van de bestaande situatie. Op basis van deze analyse heeft onze projectafdeling diverse lichtoplossingen geïmplementeerd die voldoen aan de wensen van de klant.

"Dankzij het gebruik van opalen optieken ontstaat er een aangenaam en gelijkmatig licht dat vrij is van schitteringen."

Onze diensten

Kiezen voor efficiënt verduurzamen. 

Woongoed heeft ervoor gekozen om meer dan 200 conventionele TL-bakken één-op-één te vervangen, wat een (kosten)efficiënte manier van verduurzaming oplevert. De bestaande lichtlijn blijft behouden dankzij de installatie van 183 meter aan retrofit led-modules. Uiteindelijke dragen deze keuzes bij aan de snelheid waarop de investering wordt terugverdiend.

Naast de binnenverlichting is ook de buitenverlichting en het parkeerterrein vernieuwd. De nieuwe verlichting zorgt niet alleen voor een verbeterde lichtkwaliteit, maar draagt tevens bij aan een vermindering van het energieverbruik en de onderhoudskosten.

Onze producten

"We zijn tevreden over de succesvolle samenwerking en de innovatieve oplossingen die zijn geboden." - Edwin Picavet, projectleider Elektra21