Versterking van bijzondere ontmoetingsruimtes.

Van binnenhuisarchitect Marijn de Kok kreeg LuxImprove de opdracht om samen te werken aan twee unieke hubs in het oude stadskantoor van Roosendaal. Eén van de ruimtes is ontworpen als een ontmoetings- en presentatieruimte, en de ander dient als fitnessruimte. 

“Kleur en vorm spelen een belangrijke rol. Verlichting moet hier zowel een functionele als activerende rol spelen.” – Lichtontwerper Matthijs Breure

Creatieve invulling van het lichtontwerp.

De ontmoetingshub bestaat uit veel ronde vormen met een gevarieerd spel van (kleur)contrasten. De fitnesshub is daar het tegenovergestelde van; strakke lijnen en veel geometrie karakteriseert de ruimte.

Om de unieke kenmerken van beide ruimtes zorgvuldig te benadrukken is er een gedetailleerd lichtontwerp gecreëerd, inclusief aanvullende 3D-sfeerbeelden. Op deze manier krijgt de opdrachtgever een goed beeld van hoe de toevoeging van licht de omgeving beïnvloedt. 

Onze lichtontwerpen

Samen maken we de juiste (licht)keuzes.

Uniek is de toepassing van gebogen railverlichting. Dit is het resultaat van onze creatieve veelzijdigheid, waar geen vraagstuk te gek is voor onze projectafdeling. Door slimme keuzes te maken hebben we een lichtoplossing gecreëerd dat niet alleen functioneel is, maar ook visueel aantrekkelijk en in perfecte harmonie met de ruimte. 

Eenvoudig te bedienen aansturing.

Met een druk op de knop wordt de ontmoetingsruimte van een functionele vergaderruimte omgetoverd tot een ruimte van beleving, met wisselende kleuren in lichtscènes. Hetzelfde geldt voor de fitnessruimte, waar meer dan 40 meter aan led-strips zorgt voor een kleurrijk lijnenspel. Ons team heeft ter plaatse de verlichting geprogrammeerd, die vervolgens is gemonteerd door installatiepartner Prodjex Audiovisueel.

Onze producten“Zowel de Gemeente Roosendaal als wijzelf zijn ontzettend tevreden over het resultaat en de flexibele opstelling van alle betrokken partijen.” – Marijn de Kok; interieurarchitect