KORT.

Focus op licht.

Intersport Goes heeft het afgelopen jaar aangegrepen om de winkel ingrijpend te verbouwen. Meer focus is hierbij het sleutelwoord. Zo zijn er nu geselecteerde sporten in de 'spotlight' gezet. 

“In het afgelopen jaar vond een grote verbouwing plaats, waar de winkel een eigentijdse uitstraling heeft gekregen.” - Eigenaar; Sjoerd Barends

Dankzij het team van LuxImprove is de (licht)oplossing één geworden met de omgeving. De nadruk ligt op het uitlichten van producten en schappen, met versterking van de afzonderlijke kleuren, accenten en elementen in de winkel.

Ook met ons samenwerken

 

MEER.

Een strak lijnenspel zorgt voor de nodige spanning.

LuxImprove heeft lichtbronnen toegepast met een hogere lichtsterkte om de algehele duisternis in de winkel te compenseren. Samen met de hoge kleurechtheid zorgt dit voor een natuurgetrouwe weergave van de kleuren.

Door te kiezen voor draai- en kantelbare spots kan Intersport naar wens de spots richten; praktisch voor wanneer de winkelinrichting wordt herzien of als een nieuwe collectie in de spotlight gezet mag worden. 

"30 meter aan faserail zorgt samen met 125 led-spots voor een functionele spreiding van het licht."

In kleine stapjes verwonderen

Dankzij onze budgetneutrale financiering realiseert Intersport Goes een besparing die hoger ligt dan de investering. Hiermee was de stap naar duurzame led-verlichting snel gemaakt. 

Al onze producten