WAAR.

Accent op buiten.

Midden in het centrum van Goes ligt het nieuwe City Lofts hotel. Dit nieuwbouwproject heeft een authentieke gevel gekregen die stijlvol aansluit op de historische omgeving.

“Bij de toepassing van buitenverlichting is het van groot belang om hinder en verblinding te voorkomen.”

Net als bij Boutique Hotel Rijks hebben we gevelverlichting toegepast die de architectuur versterkt, zonder enige vorm van schittering of onnodige (licht)hinder.

Dien uw project in

DOEN.

Realistische visualisaties vormen de basis

Op basis van de bouwtekeningen is LuxImprove begonnen met het vormgeven van een realistisch architecturaal 3D-ontwerp. Vanuit dit gedetailleerde plan is een tweetal niveaus aan verlichting gepresenteerd. Hiermee creëren wij een duidelijk beeld van de mogelijkheden, waaruit de (eind)klant zijn keuze kan maken.

“Gevelspots voorzien van smalle gradenbundels voorkomen lichtvervuiling en brengen balans tussen de asymmetrische raampartijen.”

Meer over 3D-ontwerpen

WIJ.

Onderdeel van het bouwteam.

Dankzij een gedetailleerde projectering heeft LuxImprove, samen met (installatie)partner Van de Velde installatietechniek, het lichtplan zo weten in te vullen dat installatie en afstelling zorgvuldig kon worden uitgevoerd.

LuxImprove is in staat om met huisinstallateurs de samenwerking aan te gaan, of dankzij ons landelijk netwerk aan installatiepartners is er altijd een installateur in de buurt.

Meer over onze projectbegeleidingWAT.

Sturen op verwondering.

Door gebruik te maken van compacte gevelarmaturen wordt de focus verlegd van het armatuur, naar de gevel. Speciaal voor het aanlichten van deze gevel is gekozen voor de REVO-series van CLS. De extreem compacte afmetingen en robuuste weer- en waterbestendigheid maakt de REVO-series breed toepasbaar in projecten met gevelverlichting en accentverlichting. 

"De verlichting zorgt naast het accentueren van de gevel, ook voor een verlichting van het trottoir, zonder lichthinder of strooilicht."

Bekijk onze producten