KORT.

Sturen op verwondering.

Het team van LuxImprove is, met creatieve vrijheid van invulling en toepassing, begonnen aan het vormgeven van een realistisch architecturaal 3D-ontwerp. Vanuit dit gedetailleerde plan is een drietal niveaus aan verlichting gepresenteerd, met steeds een stapje meer lichtbeleving. Deze aanpak zorgt voor een duidelijk beeld van de mogelijkheden, waaruit de (eind)klant zijn keuze kan maken. Kortom, een helder en overzichtelijk plan van de mogelijkheden.

"De opdrachtgever had een duidelijke wens; het versterken van de façade, zonder de toepassing van grondspots."

 Samen sturen naar verwondering.

Dankzij een gedetailleerde projectering heeft LuxImprove, samen met (installatie)partner Van de Velde installatietechniek, het verlichtingsvraagstuk zo weten in te vullen dat installatie en afstelling zorgvuldig kon worden uitgevoerd.

Ook met ons samenwerken

MEER.

Maatwerk dankzij merkonafhankelijke expertise.

De renovatie heeft ervoor gezorgd dat de oude façade zijn oorspronkelijke stijl heeft behouden. Het was aan LuxImprove om, met minimaal invasieve lichtoplossingen, het authentieke karakter te waarborgen en te versterken; op de donkere momenten van de dag.

Met de keuze voor led-gevelspots met elliptische gradenbundels worden de karakteristieke architecturale eigenschappen van dit rijksmonument extra belicht. 

“Bij de toepassing van buitenverlichting is het van groot belang om hinder en verblinding te voorkomen.”

De verlichting zorgt naast het accentueren van de gevel, ook voor een verlichting van het trottoir, zonder lichthinder of strooilicht.

Bekijk onze producten