KORT.

Experts in het verlichten van onderwijs

Al vroeg in het bouwproces is LuxImprove benaderd om deel uit te maken van het bouwteam, om een passend lichtplan te creëren voor het nieuwe verzamelgebouw. Op basis van de aangeleverde 2D-tekeningen heeft ons projectenteam een lichtplan gepresenteerd met (licht)oplossingen die voldoen aan het PvE Frisse Scholen concept.

“In de praktijk levert dit een gebouw op met een optimaal binnenklimaat, waarbij de aandacht ligt op gezondheid en veiligheid.”

Modern gebouw, eigentijds onderwijs

Middels een sterke inhoudelijke en ruimtelijke samenwerking tussen KIBEO kinderopvang en de Kloetingse School is het IKC een plek geworden om te spelen en te leren voor alle kinderen tussen de 0 en 12 jaar.

Benieuwd wat ons team voor uw scholencomplex kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze lichtadviseurs en laat u adviseren naar de mogelijkheden.

Met ons samenwerken

 

MEER.

Goed licht om te leren en te spelen

Om tot een goede spreiding van het licht te komen, werd er gekozen voor led-panelen, in combinatie met energiezuinige led-downlights. Deze armaturen kwalificeren zich met de beste specificaties op het gebied van anti-verblinding, kwaliteit van licht en efficiëntie.

"De wens van het IKC was om veel rust in de ruimte uit te stralen."

Toepassing van balkarmaturen in de opbergruimtes, diverse pendelarmaturen met energiezuinige lichtbronnen en vandaalbestendige armaturen op de gevel zorgen voor de nodige oriëntatieverlichting.

Zuinige, veilige en efficiënte noodverlichting

Uiteraard mag de noodverlichting niet vergeten worden. Dankzij onze gecertificeerde noodverlichting-experts maken we een selectie op basis van specifieke richtlijnen. Energiezuinige noodarmaturen zorgen voor een langdurige en optimale signalering in geval van nood.

Bekijk onze producten