WAAR.

Een totale metamorfose van het voormalig postkantoor.

Ook voor het Postkantoor heeft Ferry Tabeling, architect van Heineken Interieur Design, een eigentijds concept weten te ontwikkelen. Met het samenvoegen van het Postkantoor en het voormalig restaurant Baas Bevelanden is de nodige ruimte vrijgekomen voor indoor barbecues, een ruime bar én zelfs twee jeu-de-boulesbanen.

“Rauwe graffiti met verfspetters, felle kleuren en andere niet-binnen-de-lijntjes-elementen maken Het Postkantoor een plaatje.”

Door onze uitgebreide kennis op het gebied van licht, geluid, beeld en aansturing, hebben wij alle facetten van “Experience as a Value” ingezet ter versterking van de interieurbeleving.

#totaalbeleving #leisure #horeca

Meer over Experience as a Value

DOEN.

Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.

Ons team van lichtexperts zijn op basis van de aangeleverde schetsen aan de slag gegaan met het ontwerp. Rauwe graffiti, felle kleuren en groene (plant)accenten vormen samen met warm hout de basis voor het ontwerp.

"Maatwerk is het sleutelwoord in de nauwe samenwerking tussen Amadore en LuxImprove."

Dit vertaalt zich in de creatieve toepassing van niet alleen de manier waarop verlichting en geluid zijn weggewerkt in het plafonddecor, maar ook de manier waarop slimme aansturing een grote rol speelt in het verwezenlijken van de juiste totaalbeleving.

#projectverlichting #maatwerk #lichtontwerp #samenwerken

Ervaar onze diensten

WIJ.

Toepassen van stijlvolle verlichting met eenvoudige bediening.

Het nieuwe Postkantoor biedt met 540m² aan binnenruimte en twee grote terrassen ruimte voor meer dan vierhonderd gasten. Om alle verlichting eenvoudig te bedienen is gekozen voor een touchscreen, tablet of mobiele telefoon. Op deze manier is het mogelijk om voorgeprogrammeerde scenes te selecteren, voor ieder moment van de dag.

#aansturing #programmeren #flexibiliteit

Alles over (licht)sturing

WAT.

Accent op functioneel de sfeer versterken.

Levensgrote postzegels vormen een verhaal op de vloer terwijl het plafond en delen van het interieur volledig zijn ondergedompeld in veel groen, planten en hout. Dit alles verdiend natuurlijk dezelfde aandacht en nuance in verlichting.

Innovatief gebruikmaken van het plafond

Hegaxons die aan het plafond hangen functioneren zowel als decor als behuizing voor tal van verlichting, projectoren en speakers. Hierbij wordt zorgvuldig gelet op de ruimte en functie. Om het functionele lichtniveau te beheersen worden led-spots ingezet, die dankzij meters aan railsysteem de nodige flexibiliteit bieden in plaatsing en afstelling.

Het accent op detail en beleving laat zich moeilijk vertalen op papier. Ervaar het daarom zelf, in de nieuwe omgeving van Amadore Café-restaurant Het Postkantoor

#functioneel #sfeervol

Al onze producten