KORT.

Verwonderen met kleine stapjes.

Neem een kijkje in de nieuwe supermarkt van Camping Scheldeoord, waar onze lichtexperts creatief gebruik hebben maakt van eenvoudig en universeel toepasbare lichtoplossingen.  In het ontwerp worden 3-fase railspots toegepast die het moderne en natuurlijke karakter versterken. Het gangpad is voorzien van een speels ontwerp van design-hanglampen, die breekt met het strakke en herkenbare karakter van een supermarkt.

Armaturen speciaal voor voedselwaren.

Voor de broodafdeling is gekozen voor armaturen die specifiek bedoeld zijn voor het aanlichten van voedingswaren. Dit helpt voedselverspilling te verminderen doordat de juiste kleuren geaccentueerd worden, om de versheid van producten extra te benadrukken.

Meer over onze producten

MEER.

Werken vanuit een plan.

Op basis van de sfeerimpressies is onze projectmanager aan de slag gegaan met het creëren van een verlichtingsplan, die aansluit op het interieurdesign. Hieruit is een volledig lichtadvies gepresenteerd die een gedetailleerd beeld geeft van de mogelijkheden. 

In harmonie met licht en geluid.

Ter versterking van de (totaal)beleving is naast de verlichting ook nagedacht over een plug-and-play geluidssysteem. Dankzij de eenvoudige bediening is het mogelijk om muziek af te wisselen met relevante en terugkerende aankondigingen.

Dankzij 'Experience as a Value'  bieden wij een service die verder gaat dan licht. Zo denken wij creatief met u mee in het versterken van de klantreis, dankzij de toepassing van licht, geluid, beeld, geur en aansturing. 

Meer over Experience as a Value