KORT.

Samenwerken tot een schitterend resultaat.

In opdracht van Lavoir Projectinrichting heeft LuxImprove een verlichtingsontwerp gecreëerd die samen met (installatie)partner Croonwolter&dros is uitgevoerd.

'Dankzij de nieuwe verlichting heeft LuxImprove bijgedragen aan het versterken van de interieurbeleving.'

Tot in de puntjes uitgewerkt.

Onze projectbegeleiding heeft tijdens het project gezorgd voor de nodige ondersteuning, bij zowel de installatie als het afstellen van de verlichting. Voor de aansturing hebben wij gekozen voor het Casambi protocol. Het voordeel van Casambi is een lichtgewicht integratie, zonder extra stuurdraden of de noodzaak van ingewikkelde stuurprogramma's. Met het gemak van één druk op de knop kan eenvoudig geschakeld worden tussen helderheid en lichtprogramma's. 

Alles over onze projectbegeleiding

MEER.

Een harmonieuze toepassing van moderne technieken.

Een combinatie van gedetailleerde 3D-sfeerimpressies zorgen samen met onze lichtberekeningen voor een realistisch beeld van het lichtontwerp. 

In de voetstappen van traditionele glasblazers.

Hoogwaardige led-armaturen van het Italiaanse designstudio Studio Italia zijn gebruikt om een uniek samenspel tussen vorm en functie te creëren. Kenmerken van de traditionele glasblazers uit Murano vormen de basis voor een evenwichtig materiaalgebruik in de toegepaste lichtoplossingen.

'De vakmanschap draagt bij aan het prestigieuze label "Made in Italy".'

Speciaal voor dit project heeft ons team, samen met de fabrikant, een maatwerkoplossing toegepast voor de montage van vierentwintig design-hanglampen, verspreid over een lengte tot wel 15 meter.

Al onze producten