WAAR.

Een (duurzame) transitie naar de 21e eeuw.

Verschillende historische panden, vormen ruimte voor de bijna 700 ambtenaren die hun standplaats gevonden hebben in het centrum van Sneek. Ieder gebouw heeft haar eigen specifieke sfeer en rijke geschiedenis, waaronder het Stadhuis uit 1550 als centraal gebouw.

Behoudt van het monumentale karakter stond voorop bij de transitie naar een toekomstbestendig gebouw. Als belangrijk resultaat heeft dit monumentale gebouw dankzij alle inspanningen energielabel A weten te behalen. 

Ook met ons samenwerken

 

 

 

DOEN.

Met behoudt van het monumentale karakter.

Speciaal voor dit project heeft onze projectafdeling een lichtontwerp gecreëerd, volledig toegespitst op het benadrukken van de monumentale stijl van het gebouw, met een duidelijke transitie naar de moderne 21e eeuw.

Meer over onze diensten

WIJ.

Partner in licht en beleving.

Een unieke trekpleister van de Grote Raadzaal is het goudleerbehang dat in 1763 werd aangebracht. De historische uitstraling, met op Chinese lusthoven geïnspireerde taferelen, maakt het gemeentehuis een geliefde trouwlocatie.

Samen met (installatie)partner Bouma Technisch Installatiebedrijf heeft LuxImprove het verlichtingsvraagstuk weten in te vullen met de toepassing van functionele, doch sfeervolle verlichting.

Ook met ons samenwerken?

LuxImprove is in staat om met huisinstallateurs de samenwerking aan te gaan, of dankzij ons landelijk netwerk aan installatiepartners is er altijd een installateur in de buurt.

Word ook (installatie)partner

WAT.

Tijd om geschiedenis te schrijven.

Om het functionele lichtniveau te verbeteren, is er gekozen voor de nieuwste generatie led-lichtlijnen. De gependelde armaturen zorgen in speelse opstellingen voor een egale spreiding van het licht, passend bij de trendy aankleding van het gerestaureerde gebouw. 

Up-en-down armaturen accentueren de gevels, die net als de led-lichtlijnen volledig te bedienen zijn met (draadloze) kinetische schakelaars om op ieder moment de juiste lichtsterkte te kiezen.

Sfeervol dimmen in de trouwzaal

De authentieke kroonluchters in de Grote Raadzaal zijn voorzien van subtiele led-filament lampen, die volledig terug te dimmen zijn tot een sfeervolle en romantische lichtintensiteit.

Voor de aansturing hebben wij gekozen voor het Casambi protocol. Het voordeel van Casambi is een naadloze integratie van slimme aansturing voor bestaande of nieuwe verlichting, zonder extra stuurdraden of de noodzaak van ingewikkelde stuurprogramma's.

Alles over slimme aansturing