KORT.

Ondernemen en werken in een prettige werkomgeving

Aan de rand van het Wetter en Wille park staat het nieuwe, lichte en ruime Maxima Centrum, die oorspronkelijk bedoeld was als nieuwe locatie voor Bewegingscentrum Reset. Door grote belangstelling van ondernemers uit de regio werd besloten om de faciliteiten te transformeren naar een verzamelgebouw, waar ondernemers hun eigen kantoor of praktijk kunnen vestigen.

“Ondernemers geven aan dat het pand een representatieve en professionele uitstraling heeft, waar ondernemers op hun gemak zakelijke contacten kunnen ontvangen"

Aldus Rintje Noppert, eigenaar en beheerder van het moderne complex. 

Ook met ons samenwerken

MEER.

Volledige zelfstandigheid dankzij slimme aansturing.

De keuze om de verlichting slimmer te maken in een verzamelgebouw als het Maxima Centrum, zorgt met Casambi lichtsturing voor de nodige flexibiliteit in comfort en bediening. In alle kantoren is gekozen voor de nieuwste generatie Edge-lit led-panelen. Deze panelen kwalificeren zich met de beste specificaties op het gebied van anti-verblinding, kwaliteit van licht en efficiënte. Daarnaast zijn de gangen verlicht door onze Bridge XL-275 led-downlighters die, net als de overige verlichting, voldoen aan de hoogte eisen op het gebied van comfort en prestaties.

Autonoom functioneren dankzij slimme sensoren

Door slimme aan- en afwezigheidssensoren van Steinel te koppelen aan de verlichting wordt onnodig branden voorkomen en stuurt het systeem naadloos tussen verschillende lichtscènes die, dankzij de draadloze schakelaars, eenvoudig te bedienen zijn met ruimte afzonderlijke bediening.

Zo kan de gebruiker kiezen tussen verschillende lichtsterktes en lichtscènes die passen bij de uitvoer van verschillende taken. Ook buiten werkuren is het systeem zo geprogrammeerd dat de verlichting automatisch schakelt naar lange van activiteit, of afwezigheid.

Meer over onze producten