WIJ.

Een frisse, moderne verschijning.

Kenmerkend karakter van de nieuwe inrichting is het zwarte plafond, wat zorgt voor het nodige contrast met de elders strakke, witte inrichting.

‘Het hoge plafond, samen met de langstrekkende verdiepingsvloer geeft ruimte aan zowel de dealerschap van Opel, als het Mega Occasion Center.’

Ook met ons samenwerken

DOEN.

Een efficiënt lichtplan van a tot z.

Samen met installatiepartner Paree B.V. - Elektro-Telecom is ons projectenteam aan de slag gegaan om - schakelend tussen de partijen - een verlichtingsplan te realiseren die de juiste harmonie tussen functie en vormgeving creëert. Met ruimte afzonderlijke lichtberekeningen, een besparingscalculatie en projectbegeleiding van a tot z.

Voor een totaalaanpak bent u aan het juiste adres.

Ook benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Bent u een architect, installateur of een eindgebruiker en wilt u zowel licht, als geluid, beeld en geur combineren tot een passend totaalbeleving? Lees dan meer over onze totaalaanpak 'Experience as a Value'.

Alles over Experience as a Value
WAT.

Totale flexibiliteit met railverlichting.

Conventionele gasontladingslampen aan het hoge plafond maken plaats voor vijfhonderd meter aan zwart doorlopende faserails, die ieder voorzien zijn van krachtige led-spots met een neutraal witte kleurtemperatuur (4000k).

In totaal zorgen meer dan tweehonderd zwarte railspots voor een egale verlichting van de entree en de eerste verdieping. De spots zijn voorzien van de nieuwste generatie Philips LED SLM-modulen, die garant staan voor de ultieme winkelbeleving.

 

WAAR.

Eenheid voert de boventoon.

Kijken we verder naar de begane vloer, dan trekt de witte, strakke inrichting meteen de aandacht. In het plafond van begane grond zijn in totaal meer dan vijftig cardanische led-downlighters gemonteerd.

'Cardanische armaturen geven de gebruiker het voordeel boven vaste downlights om het armatuur te kunnen stellen.'

 


Iets verderop in het occasion center trekt het glazen kantoor de aandacht, waar Edge-lit led-panelen de ruimte in de cubicle egaal verlichten.

Bekijk onze producten