WAAR.

Partners in duurzame verlichting.

Dat circulariteit een belangrijk aspect moest worden, werd duidelijk met de plannen van architect Rothuizen. Het gebouw is zo ontworpen dat samenwerking en ontmoeting centraal staan, waarbij een groot deel van het meubilair, bouwmaterialen en onderdelen van het oorspronkelijke gebouw hergebruikt zijn.

‘Meer dan 10 kilometer sloophout, uit verschillende huurwoningen, vinden hun weg terug in het interieur’

Ook met ons samenwerken

DOEN.

Als onderdeel van het bouwteam.

In samenwerking met architect Rothuizen en installatiepartner Paree B.V. - Elektro-Telecom heeft LuxImprove een verlichtingsplan gerealiseerd ter ondersteuning van het interieurconcept.

Op basis van de initiële tekeningen is onze projectmanager aan de slag gegaan om, schakelend tussen de partijen, een verlichtingsplan te realiseren die de juiste harmonie tussen functie en vormgeving weet te creëren

Onze diensten

WIJ.

Voor een totaalaanpak bent u aan het juiste adres.

Ook benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Bent u een architect, installateur of een eindgebruiker en wilt u zowel licht, als geluid, beeld en geur combineren tot een passende totaalbeleving? Neem dan eens contact op met één van onze experts.

Meer over Experience as a Value

WAT.

Design meets function.

Ter bijdrage aan de interieurbeleving is er gekozen voor een lichtplan die de binnenarchitectuur versterkt. Diverse designarmaturen, zowel gependeld vanaf het plafond als gemonteerd aan de wanden, wisselen onderling af met functionele verlichting in de vorm van downlighters en led-panelen.

Ook hier wordt gelet op het kiezen van de juiste verlichting. Het resultaat is een gebouw waarbij de omgeving als rustig, fris en prettig wordt ervaren.

Ook aan het terrein is gedacht.

Als het aankomt op het verlichten van een terrein dan kiezen wij voor de
Octa-X led-straatarmaturen. Deze armaturen zijn bij uitstek geschikt voor het verlichten van grote buitenterreinen, vanwege hun bijzonder hoge prestaties, efficiëntie en lange levensduur.

Onze producten